Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ezt a fiút végleg? Ennyi idő után nem jelentettem neki semmit sem?
Interneten egy társkeresőn ismertük meg egymást már jópár hónapja, de mindkettőnk hibájából nem találkoztunk még. Szokta kérdezgetni, hogy mikor megyek majd az ő városába, hogy talizzunk. Én mondtam pár időpontot, de végül vagy neki vagy nekem nem lett jó. Ő azt szeretné, ha a barátnője lennék, már annak is tart. Azt válaszoltam, hogy rendben, de 'véglegesítve' a tali után lesz.
Mindig annyira aranyos, tényleg már majdhogynem álompasi. Van egy dolog, amit utálok benne, hogy állítólag az egyetem miatt gyakran elfoglalt. Szokott olyan lenni, hogy napokig nem ír, majd aztán van pofája írni nekem, hogy ez meg az volt, elfoglalt volt napokig, ezért nem írt, aztán mintha mi sem történt volna, majd pár napra megint nem érem el sehol. Régebben nézegettem, hogy feljár-e még a társkeresőre, és láttam, hogy igen, és legtöbbször akkor, mikor van ideje velem is beszélni. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy egyszinten vagyok a többi lánnyal, hiába mondta nekem, hogy én vagyok a 'barátnője'. A netes kapcsolatot nem tartok kapcsolatnak, így hogy is lennék a barátnője, de akkor is bánt ez a dolog kicsit. Említettem neki, de azt mondta, hogy nem csinál ott semmit. De akkor mi a francért nem törli már ki? Én egy ideje már töröltem a sajátomat, ő ígérgeti, hogy ő is kifogja, de még nem tette.
Múlt héten mondta a fiú, hogy elvileg ma elutazik majd pár napra, de megígértettem vele, hogy írjon, ha nem is mindennap, de legalább pár szót. Az a helyzet, hogy majdnem 1 hete már nem beszéltünk, fb-n nem látom, hogy elérhető, talán csak 1-2x volt 1 percre, de nem válaszolt az üzenetemre (sokszor csinál ilyet, állítólag ekkor is 'elfoglalt' vagy dolga van). Írtam neki tegnap sms-t, hogy miért nem érem el, semmi válasz. Viberen szoktunk beszélni és hívni egymást, de ott sem elérhető.
Kétségbeestem, majd szerencsémre még a társkeresős profilomat vissza lehetett állítani. Láttam, hogy ott sem volt belépve, viszont ma este elérhető volt pár percre ott. Nem bírtam megállni, hagytam ott neki egy üzenetet, amiben olyat írtam, hogy hogy képzeli mégis ezt, amíg az üzijét várom, addig ő ide feljárkál és gondolom csajokat keres. Bezzeg arra mindig kiakad, ha én megnézem az üzijét és nem válaszolok rögtön, mert így azt hiszi, hogy haragszom rá. Na és az nem baj, ha nem érem el őt napokig? Egyetemista, de akkor is lehetne rám pár perce, ha elvileg büszke rám, meg szerencsésnek tartja magát, hogy az 'övé' vagyok.
Nem volt belépve a társkeresőn azóta, de eldöntöttem, hogy ezentúl nem fog érdekelni. Csak legalább mielőtt elutazik írhatott volna valamit nekem. A legjobban az fáj, hogy én minden szépet elhittem neki, és ez a sok hónapnyi beszélgetés nem jelent neki semmit se, ha csak így szó nélkül eltűnt:(
"Interneten egy társkeresőn ismertük meg egymást már jópár hónapja, de mindkettőnk hibájából nem találkoztunk még."
Eddig olvastam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!