Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hideg-meleg váltózuhany. Akkor most hagyjam?
Nagyon sokat olvastam róla és anyának is ajánlotta az orvosa. Kb. 1 hete kezdtem el 4szer csináltam eddig este zuhanyzás után. De minden esetben pár órával utána nagyon begörcsöl a lábam térdtől a lábfejemig. Amúgy kezd eresedni a lábam pár ér látszódik és seprűerek is vannak. Nem tudom mit csináljak hogy ne legyen csúnyább. Tudtok valamit ajánlani?
Ne csináljam a váltózuhanyt ha utána görcsöl a lábam?
22L
Ha google-ban rákeresel, megtalálod hogyan is kell pontosan csinálni. Úgy emlékszem csak kis sugárban kell folyatni a hideget, és a végén meleg vízzel kell zárni. Talán így nem fog begörcsölni. Így csinálod?
De ha nem múlik el a probléma, szerintem ne csináld tovább.
f21
Egyrészt: szerintem menj el orvoshoz, és meséld el. Lehet hogy van valami keringési gondod.
Másrészt: Ha folytatni akarod akkor a hőmérsékletet lassan változtasd, és először kisebb mértékben. Ha úgy nem tapasztalod amit most, akkor mehet gyorsabban, nagyobb különbséggel.
Nagyon sok helyen azt olvastam hogy szívbetegeknek és visszér betegeknek ajánlott nagyon is. Anyukámnak is visszeres és ezért ajánlotta az orvos.
Hideggel zárom akkor ez lehet a baj.:(
Hogy pontosan mire nem tudom csak jót tesz, nekem még nem olyan csúnyák az erek talán lassítja a folyamatot.
Anyukám 57 éves neki már kisujjnyi vastagok is vannak.
Rem én messze vagyok ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!