Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hideg-meleg váltózuhany. Akkor most hagyjam?
Nagyon sokat olvastam róla és anyának is ajánlotta az orvosa. Kb. 1 hete kezdtem el 4szer csináltam eddig este zuhanyzás után. De minden esetben pár órával utána nagyon begörcsöl a lábam térdtől a lábfejemig. Amúgy kezd eresedni a lábam pár ér látszódik és seprűerek is vannak. Nem tudom mit csináljak hogy ne legyen csúnyább. Tudtok valamit ajánlani?
Ne csináljam a váltózuhanyt ha utána görcsöl a lábam?
22L
Azért ne ijeszd így be szegény lányt, szerintem ha ez napi szinten panasz akkor nem trombózis.
Mozogj sokat, járj el futni. Az segíti a vérkeringést.
Én meg a futás:)
Egész nap talpon vagyok jövök megyek a munkahelyen le se ülök az kiváltja a futást?:)
Attól is lehet, úgy hallom hogy az álló munkát végzőknek, pl. fodrászoknak szokott visszeres lenni a lába az egész nap állástól. Nem hinném, hogy kiváltja a futást, kell az aktív mozgás:)
Sok sikert és jobbulást!
Sok sok víz! Elengedhetetlen!
Egyébként akkor épp ez is lehet a kiváltó oka...a sok, sok állás egyhuzamban. Anyukámnak van egy kereskedő ismerőse aki ugyan magas is, (2m) de van hogy reggel 6-tól este 23:00-ig talpon van...A sok éves egész napos állástól neki is iszonyat visszeres lett a lába, de ismétlem, neki a magassága is közre játszik benne. Próbálj meg leülni néha....És ismétlem, napi 2-3 liter víz, az sem baj ha több! Sokat segít! :) Gyógyulj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!