Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Van még remény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Van még remény?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt egy kapcsolatom, amit elrontottam azzal, hogy türelmetlen voltam. De minden lehetőségemnek befelleggzett. A lány akit szeretek nem fogadja a hívásomat hangoutson nem tiltott de facebookon igen. Megbántam, hogy türelmetlen voltam vele. Szeretném helyrehozni ha lehet, de ha nem lehet az is sokat jelentene nekem, ha legalább egy percre meghallgatna. Azon is gondolkodtam, hogy mivel 120kmre tanul tőlem de tőlem 170kmre lakik, otthonától pedig 300kmre tanul, hogy felülök a vonatra kiveszek egy nap szabit, hogy elé állhassak. Lányok hozzátok szól a kérdésem. Ha megbocsátani nem is tudnátok de legalább egy percet képesek lennétek adni ilyen esetben?
2019. aug. 19. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amit művelsz már kimeríti a zaklatás fogalmát és ha ezek után megjelennél ott ahol lakom még jobban megijednék és annál is jobban elzárkóznék előled. A nem az nem, ideje tiszteletben tartanod, mielőtt még mélyebbre süllyedsz.
2019. aug. 19. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat hogy ilyen helyzetben kár erőlködni. Oka van annak hogy megszakította a kapcsolatot, mélyebben gyökerezik mint amit egy ilyen mutatvánnyal jóvá tudsz tenni.
2019. aug. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!