Mit tehetnék, ha úgy érzem, nincs remény?
Figyelt kérdés
Azt érzem, senki sem szeret, magamat is gyűlölöm, és ettől napról napra csak még kiállhatatlanabb vagyok. Gonosznak érzem magam, rossz embernek, haszontalannak, pótolhatónak, szerethetetlennek. Úgy érzem, teher vagyok az embereknek is, ami be is igazolódik, mert így, hogy egy roncs vagyok, már a szeretteimnek se kellek. Nem kíváncsiak rám egyáltalán, figyelmen kívül hagynak, új kapcsolatok kialakítására pedig képtelen vagyok most, szociálisan (is) annyira megbénultnak érzem magam.2017. szept. 9. 13:48
1/3 anonim válasza:
Én is ezt érzem .. Ha akarsz írj privátban, nyugodtan, és megpróbálok segíteni. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit írhatnék.
2017. szept. 17. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!