Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reménykedek ezekben? Miért van ez velem? Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Van egy csaj haverom, aki az egyik lány osztálytársának (legyen X) a párkapcsolati életéről kérdezte meg. Kiderült, hogy van pasija. Az egyik barátnőjének (legyen Y), aki egyben az osztálytársa is, neki a bátyjával jár vagy járhat. Amióta ezt megtudtam, azóta várom, hogy tegyen ki valamit, amiről tudom, hogy kapcsolatban vannak. Ez esetben szeretnék próbálkozni Y-nál, mert szimpatikusnak találom és nagyon tetszik, de nem akarom, hogy később emiatt vesszenek össze és így nem tudom, hogy nála próbálkozzak-e vagy sem. De mindeközben azt is remélem, hogy a csaj haverom csak kamuzott valamiért X-szel kapcsolatban vagy X csak kitalálta ezt valami miatt, mert remélem, hogy akkor próbálkozhatnék X-nél.
Sosem volt ilyenben részem, nem is akarok senkit sem hülyíteni, sem szétválasztani, barátnőm sem volt még, de nem is az a fajta srác vagyok, aki egy csajozógép és mindenkit csak úgy megdug, mert én nem tudok próbálkozni, ha nincsenek érzéseim a kiszemelt lány iránt.
Mit gondoltok erről az egészről? Miért lehet ez? Mitévő legyek? 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!