Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Ti mit tennétek? Ti voltatok már ilyen helyzetben vagy valamelyik ismerősötökkel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régóta tetszik nekem, de eddig egyszer tudtam vele beszélni. Kiderült, hogy van barátja. Nem akarok betolakodó lenni és nem akarok senkit sem szétszakítani. De eközben azt sem tudom, hogy mi legyen, várjak-e egy megfelelő alkalomra. Nem tudok beszélni a lányokkal, mert eléggé gátlásos vagyok, de amikor őt szólítottam le, akkor már tetszett nekem, szóval még nehezebb volt megtenni. Még az is van, hogy nekem nagyon nehezen tetszenek meg a lányok. Lehet, hogy csinosnak találok egyet-kettőt, de egyszerűen csak nagyon ritkán lesz meg a vonzalom irántuk. Ráadásul aki megtetszik, ahhoz nagyon tudok ragaszkodni. 20/f

2017. febr. 23. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Most épp ebben a helyzetben kínlódok, csak szerintem annyi a különbség hogy lány vagyok, és évente max. 1-2x látom a fiút (de hamarosan ezek az alkalmak is megszűnnek :( )

Amúgy egyik szülőm ismerősének a gyereke, és ez picit önző kijelentés lehet, de ő az első olyan ember akinél érzem, hogy tényleg illik hozzám. Alig váltottunk egy-két szót,amit nagyon sajnálok, de sokat hallottam róla (hm hát általában introvertált vagyok, ez megnehezíti a dolgom).

Ja, és van barátnője. Legalábbis tavaly volt, de ő nem az a csajozós fajta, szóval nagy az esélye hogy még mindig járnak.

Bocsi a szófosásért... :D szerintem nem tisztességes dolog elhódítani valakit, de ha nem teszed meg, lehet hogy életed szerelmétől fosztod meg magad. Ha szerelmes beléd, ott fogja hagyni a párját. Én is egy nagy bunkó voltam,mert miközben barátom volt, elkezdtem vonzódni ehhez a fiúhoz...

Végezetül: sok sikert, bárhogy döntesz! :)

15/l

2017. febr. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!