Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ciki, vagy gáz valamelyik testrész kiszivasa? Marmint ha ott az a folt, miert takargatjsk? Csinaljam a pasimnak, vsgy ne?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 23:30
1/12 anonim válasza:
13-14 éveseknél menő. Feljebb már nem.
2/12 A kérdező kommentje:
De nem értem, hogy most mi ezzel a baj. Ha olyan helyen, ahol nem latszik. Csak mert van aki szereti, nem?
2016. nov. 14. 23:36
4/12 anonim válasza:
Igen, gáz. De ha nektek jólesik, akkor hajrá, csak tényleg ne olyan helyen, ahol aztán meglátszik a nyoma.
5/12 anonim válasza:
"Menőőőőőőőőőőőőő" ????? Hö???????
Te a d-ást is azért csinálod, mert "menő"?????
Inkább állj ki az utcasarokra ott menőzzél.......
6/12 anonim válasza:
Ha szeretitek, akkor csináljátok.
Szerintem meg undorító egy szokás.
Kérdezd meg a pasidtól, hogy ő szeretné-e.
7/12 anonim válasza:
Én nem vágyom rá, szerintem semmi jó nincs benne.
De ha ti szeretitek, akkor csináljátok.
Szerintem ciki, ha látható helyen van, mert a kettőtök közötti szexualitás senki másra nem tartozik.
Ha nem látható helyen van, akkor meg úgy sem tud róla senki sem, a ti dolgotok.
8/12 Fruzs33 válasza:
Én csináltam az exemnek,vagyis ő is kiszívta a nyakam meg én is...az anyja meg megkérdezte miért olyan vörös neki...meg az én anyám is megkérdezte...azt mondtuk mindketten,hogy elvakartuk...szerintem jó dolog.Bár nem vagyok vámpír.
9/12 anonim válasza:
Ez max addig jó, vagy izgalmas amig komolyabb dolgokba bele nem kezd az ember. De amig a petting sem fér bele addig ennyi jut. Majd ha lesz valódi szexuális életetek, akkor nem lesz kényszer bozonyitani a külvilágnak, hogy van, mert önmagában többet fog érni, mint bohockodni a kiszivassal es rejtegetve mutogatni, izgulva hogy ki veszi észre milyen nagy lányok es nagy fiúk vagytok már..
10/12 anonim válasza:
Csinalja az akinrk ket anyja van, en biztos nem hagynam egy csajnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!