Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Mit csináljak? Van remény?
Figyelt kérdés
Szóval barátnőmmel együtt voltunk,csókolóztunk és kimentünk enni ő elment WC-re és közbe beszélgettem az anyjával.Mondta hogy ebbe az országba nem lehet megélni én meg helyeseltem neki,egyetértettem vele és mondtam neki hogy majd megyek ki külföldre.De ezt nem gondoltam aztán komolyan ugyanis olyan extázisba kerültem a csókolózás miatt hogy össze vissza beszélek olyankor.Ezt nem gondoltam komolyan hiszen annyira szeretem barátnőmet hogy az életemet is odaadnám érte és elvenném feleségül és szegényt annyi csalódás érte az előző kapcsolatai miatt mindig elhagyták és azt hiszi hogy én is elfogom hagyni,pedig nem gondoltam komolyan azt a rohadt mondatot csak össze-vissza beszéltem és úgy érzem hogy nem szeret már úgy és nem bízik bennem azt mondja hogy bízik bennem csak idő kell neki attól félek hogy ez árt a kapcsolatunknak és nem fogunk már olyan szenvedélyesen csókolózni és rám un.2014. dec. 6. 23:15
1/2 anonim válasza:
Mit tehetnél? talán ha neki mondanád el nem pedig a gyak.kérdések pattanásos, szűz népének
2/2 A kérdező kommentje:
Neki mondtam el,vele beszéltem.
2014. dec. 6. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!