Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni ellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párkapcsolatban élek a barátnőmmel már 2 éve, nagyon szeretjük egymást, egy csodás lány, a kapcsolatunk tényleg nagyon jó, ritka a nézeteltérés, jól kijövünk, tudunk egymástól mindent, és még szexuális téren is tényleg passzolunk. De mégis van 1 problèma, nem a barátnőmmel hanem velem. Van egy lány, akihez azt hiszem vonzódok, de nem is testileg hanem inkabb erzelmileg. Regebb ota ismerem mint a baratnom, konkretan mondhatni a volt barátnőm ez a csaj, mégha anno rovid ideig is voltunk egyutt mert par het utan ő dobott, mert rájött hogy nem akar velem kapcsolatban lenni es hogy maradjunk barátok. Igy is lett, barátok maradtunk bár en nem tudtam már rá így tekinti mert beleszerettem. Nagyon jó a kapcsolatom ezzel a lannyal is,majdnem mint a barátnőmmel, es egyszeruen azt erzem gogy gondoskodnom kell rola es tudnom kell mi van vele, es talalkoznom kell vele. Tenyleg nem tudom miert erzek igy iranta mert a barátnőmet nagyon szeretem, persze nem hagynám el senkiért, de megmagyarázhatatlan számomra hogy miert nem tudom ezt a lanyt elfelejteni. A lany aranyos, kedves, visszahúzódó inkább cuki stílusú. Amikor ezzel a lannyal találkozok,mivel gyakran osszefutunk metrón, egyetemen, akkor ugy erzem elmondanam a barátnőmnek is de tudom hogy nagyon megbantanam vele. Valaki volt még ilyen helyzetben? Bevált tanácsaitokat várom es köszönöm.

22/F

2019. aug. 6. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem xarjál sünt. Becsüld meg a nődet! Nem ezt érdemli.
2019. aug. 6. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
22 éves vagy. Lesz még vagy 5 csajod. Csak hangosan gondolkodom.
2019. aug. 6. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A barátnőddel 2 év alatt megtapasztaltad, hogy jól elvagytok. De a szerelem helyett inkább a kedvel szót használnám arra, amit iránta érzel. Ha 2 év után másik lányról álmodozol, akkor mi lesz 10 év múlva?

Ezt hívják érzelmi megcsalásnak. Olyannal légy, aki mellett nem akarsz mást és ne rabold a barátnőd idejét. Azzal, hogy vele maradsz, de közben hazudsz neki, megalázod őt és lesajnálod.

Te szeretnél úgy élni vele, hogy közben más férfiról ábrándozik? Gondolom, hogy nem.

Mondd el neki, hogy mit érzel és bízd rá a döntést.

Ha ez egy 10+ éves házasság lenne, azt mondanám, hogy hozd rendbe, de ha 2 év után ezt érzed úgy, hogy a barátnőddel amúgy semmi gond, vagyis nincs mit megjavítani, akkor nem szereted őt igazán.

2019. aug. 6. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!