Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mással is volt már ilyen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már ilyen, mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Tetszik valaki, akivel viszonylag gyakran szoktam találkozni, és többnyire nem véletlenül futunk össze. Úgy érzem, hogy végre ő is elkezdett közeledni felém, viszont volt olyan alkalom, amikor találkoztunk és számítottam rá, de mégis teljesen zavarba jöttem, nem is tudtam a szemébe nézni, és kívülről teljesen úgy néztem ki, mintha le akarnám rázni, pedig épp ellenkezőleg, eszem ágában sincs. :/

2018. nov. 30. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod.Embereld meg magad,és figyelj oda.
2018. nov. 30. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy kolléganő szórakozik velem már másfél éve vagy ő is csak "zavarban van"...
2018. nov. 30. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a viselkedéssel, hogyha én ezt látom egy lányon, hogy le akar rázni, akkor utána békén hagyom és nem is közeledek úgy hozzá, mert nem akarok neki kellemetlenséget okozni. Ha olyan nagyon még nem vagyok belezúgva csak simán tetszik, akkor azt szoktam mondani, hogy legyünk barátok és így akkor megmarad a jó viszony.

Szóval én a helyedben beszélnék vele, vagy megpróbálnék tiszta vizet önteni a pohárba, mert jelen pillanatban ő azt hiszi, h téged zavar a közeledése, és ő ezt tiszteletben fogja tartani.

2018. nov. 30. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán akkor finoman tudatnod kène vele,hogy èlvezed a társaságát,ès jól esik a közelsège.
2018. nov. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!