Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért leszek rosszul ha megtudom hogy mással van? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Már 2x fordult elő az hogy megtudtam akarva akaratlanul is hogy az ex barátnőmnek új kapcsolata van. Rosszul lettem nem jutottam szóhoz a kezem lábam remegett. Direkt nem akartam látni mindnehol letiltottam nem látok róla semmit de mások mondták. Lehet hogy ennyire féltékeny vagyok? Vagy még nem hevertem ki? Amennyire szerettem azt a lányt most rá se tudnék nézni. Már nagyon sok embertől hallottam hogy ne foglalkozz vele az a csaj egy r@nc stb.szard le. De hát hogy szarhat le valaki valakit akinek a világot is oda adta volna. Volt valaki más is így hogy ennyire kiborult amikor megtudta? 21 fiú
2018. jún. 28. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem én is kiborulnék ha megtudnám, hogy az ex pasim mással van már. Főleg, hogy még friss a dolog. Ha nálad is ez a helyzet akkor érthető.
2018. jún. 28. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát már több mint fél év telt el :/. Tudtam hogy rosszul fog esni de azt nem hogy ennyire, hogy még remegjek is. Mindig úgy gondoltam hogy erős vagyok és már nagyon sok dolgon átmentem. De ez most leterített.
2018. jún. 28. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Még nem heverted ki, ennyi. Ha majd tényleg továbblépsz, már nem fogsz ilyeneket érezni.
2018. jún. 28. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Kötődsz még hozzá, esetleg szerelmes is vagy még. Hessegesd el az ilyen gondolatokat!

Én is szintén ignorálni-tiltani szoktam azokat, akiktől meg akarok szabadulni. Úgyhogy mindenképp jó dolognak tartom, hogy így tettél te is, de sajnos többet nem tehetsz.

Innentől már csak az idő a barátod. Terelheted a figyelmed hobbikkal sporttal, haverokkal, de az idő oldja meg.

Tulajdonképpen pszichológiailag ez egy gyászfolyamat. Ha érdekel, akkor nézz utána, google. Szakaszai vannak meg ilyenek, lehet hallottál róla.

2018. jún. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!