Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyilvános helyen kell levetkőznöm meztelenre, rendszerint merevedésem van. Mással is van így? Mit tehetnék ellene? Már rettegek az ilyen helyzetektől. Pl. Uszodai tusoló, edzés utáni, munkahelyi zuhanyzás, stb.
Próbálom kerülni az ilyen helyzeteket, de ahol gyakorlaton vagyok, már ott is megszóltak, hogy mi van, büdösen mész haza?! Ha meg zuhanyzom, feláll, nem győzök forgolódni. Van barátnőm, jól megvagyunkk, de nem mertem neki sem mondani. Mit tegyek?
17 éves fiu vagyok.
Ha lehet, tényleg értelmes válaszokat várok! Köszi!
Ja, és elég szégyenlős vagyok. Attól is lehet?
Azért nem kobra, de próbálom takarni. Köszi!
De hogy tudnék ezen változtatni?
furcsa.
esetleg zuhanyozz úszógatyában.
Hülyén hangzik, de semmit ne tegyél... Ugyanez volt nekem is... Hidd el, idővel elmúlik! Esetleg ha tudod, hogy olyan helyre mész (pl edzés), akkor előtte bánj el a dákóval...
29F
Nekem is volt ezzel problémám uszodában. Az izgatott fel kicsit, hogy látnak, pedig csak fiúk voltak. (Persze ha lányokkal öltöztem volna, máson, mégpedig rajtuk járt volna az eszem, és persze állt volna, de az érthető. Még így is belegondoltam, hogy mennyire benéznék a női öltözőbe...) Nem jártam oda sokat, csak fél évet, aztán nem volt több ilyen helyzet, csak később strandokon, de ma már nem áll föl ilyenkor, gond nélkül szoktam átöltözni.
Még régebben akkor voltam majdnem bajban, mikor behozta valaki a kislányát az öltözőbe. Arra akart felállni (nem a látványra, hanem hogy ő lát engem), márpedig ha ezt meglátják, tuti lelőnek. :D
Uszodában, ha látják, hogy nem direkt van, takargatod, akkor nem akad ki senki sem, de hallottam, hogy van, aki elég nyíltan b*ziskodik, volt hogy meztelenül, terpeszben szárított hajat valaki meg ilyenek, na őket jobban megjegyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!