Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, zavarna benneteket ha a férfi dührohamot kapna ha nincs kaja? Egyébként higgadt odadó ember. Szereti a cicákat
Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 00:12
31/37 anonim válasza:
Én is szeretem a cicákat, mégis bunkó vagyok. Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
32/37 anonim válasza:
Én elküldeném endokrinológushoz.
Az alacsony vércukorszint is okozhat hasonló tüneteket.
Lehet hogy IR vagy 2es diab.
33/37 A kérdező kommentje:
Ezt genetikailag örököltem. Apám is mindig éhes volt, ő sem tehetett róla. A snek chips jó ötlet, viszek magammal bár egy csomag biztos nem elég.
2019. aug. 6. 18:21
34/37 anonim válasza:
Én a második ilyen után dobnám a pasit.
Ennyire életképtelennek lenni művészet.
Vagy vegyen magának vagy csináljon.
35/37 anonim válasza:
Nőként én is nyűgös leszek ha megéhezem és csak akkor jó ha eszem valamit. Viszont nem tudom..ha ennyire éhes vagy basszus akkor kapj be pár falatot míg elkészül a rendes ebéd vacsora vagy vagy akármi. De hogy düh rohamot kapj az nagyon túlzás szerintem.
Egyébként mindig ilyen voltál ? Most hány éves vagy?
36/37 anonim válasza:
"Ezt genetikailag örököltem."
Oksi, de akkor miért nem főzöl?
37/37 anonim válasza:
Éjjelnappali bolt közelébe kell költözni. :) Ha meg mentek valahová, kell vinni tartalék kaját. De néha ha ilyenkor megiszol egy kis 2 decis narancslét vagy valami frissítőt, (vagy persze a snack), akkor 20 perccel tovább maradhatsz komfortos, addig legalább bevásárolsz, vagy kész a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!