Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyeim, zavarna benneteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, zavarna benneteket ha a férfi dührohamot kapna ha nincs kaja? Egyébként higgadt odadó ember. Szereti a cicákat

Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 00:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%
Én is szeretem a cicákat, mégis bunkó vagyok. Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
2019. aug. 6. 11:57
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Én elküldeném endokrinológushoz.

Az alacsony vércukorszint is okozhat hasonló tüneteket.

Lehet hogy IR vagy 2es diab.

2019. aug. 6. 16:01
 33/37 A kérdező kommentje:
Ezt genetikailag örököltem. Apám is mindig éhes volt, ő sem tehetett róla. A snek chips jó ötlet, viszek magammal bár egy csomag biztos nem elég.
2019. aug. 6. 18:21
 34/37 anonim ***** válasza:
69%

Én a második ilyen után dobnám a pasit.

Ennyire életképtelennek lenni művészet.

Vagy vegyen magának vagy csináljon.

2019. aug. 6. 18:25
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nőként én is nyűgös leszek ha megéhezem és csak akkor jó ha eszem valamit. Viszont nem tudom..ha ennyire éhes vagy basszus akkor kapj be pár falatot míg elkészül a rendes ebéd vacsora vagy vagy akármi. De hogy düh rohamot kapj az nagyon túlzás szerintem.

Egyébként mindig ilyen voltál ? Most hány éves vagy?

2019. aug. 6. 18:51
 36/37 anonim ***** válasza:
69%

"Ezt genetikailag örököltem."

Oksi, de akkor miért nem főzöl?

2019. aug. 6. 18:53
 37/37 anonim ***** válasza:
Éjjelnappali bolt közelébe kell költözni. :) Ha meg mentek valahová, kell vinni tartalék kaját. De néha ha ilyenkor megiszol egy kis 2 decis narancslét vagy valami frissítőt, (vagy persze a snack), akkor 20 perccel tovább maradhatsz komfortos, addig legalább bevásárolsz, vagy kész a kaja.
2019. aug. 6. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!