Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyeim, zavarna benneteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, zavarna benneteket ha a férfi dührohamot kapna ha nincs kaja? Egyébként higgadt odadó ember. Szereti a cicákat

Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 00:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen pasim, nagyon gyorsan megszabadultam tőle.

Mindketten dolgoztunk, én 18:00-ra értem haza, ő 10 perccel később és kiakadt azon, hogy nincs kaja :D Mondtam neki, hogyha éhes, főzzön, erre kiakadt, hogy az nem az ő dolga, aztán csapkodott a lakásban.

Kinyitottam neki az ajtót, és elirányítottam az anyukája irányába, hogy otthon csapkodjon :)

2019. aug. 6. 07:36
 22/37 anonim ***** válasza:
96%
Exem ha úgy dolgoztunk, kb elvárta hogy mire haza ér, frissen legyen megfőzve. Ami azt jelenti hogy számolgatni kellett az idővel hogy max félóra vagy egy óraval elötte legyek kész. Hosszútávon ez idegörlő lesz szerintem. Beszéljétek meg, vagy fogadd el hogy innentől ez vár rád. Gyerek mellett a jövőben ez majdnem kivitelezhetetlen lesz csak mondom 🙂
2019. aug. 6. 08:47
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nincs otthon étel vagy várni kell rá sokat akkor kiborul."

WTF? Ennyire életképtelen szerencsétlen, vagy mi? Akkor miért nem húz vissza anyucihoz, hogy főzzön neki, a kiborulására meg ad neki egy forró kakaót, aztán majd lenyugszik.

Fú, de taszító az ilyen "férfi", szerencsére sok ellenpélda van...

2019. aug. 6. 08:51
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező lusta - gondolom nem csak főzni. Hasonló lehet a takarítás, mosás, vasalás, bevásárlás és egyebek.

Plussz Jokerként csóró. Nem futja bejárónőre.

Extraként idegbeteg.

Kész főnyeremény.

2019. aug. 6. 09:08
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, zavarna. Ha egy felnőtt ember kiborul attól, hogy várni kell az ételre, akkor ő valójában nem egy higgadt ember az biztos. A nyugodtsága, higgadtsága csak álca lehet.

Hogy megy az ilyen étterembe? Le kell kötözni, amíg várni kell az ételre, hogy szét ne verje a berendezést a nagy dührohamában??

2019. aug. 6. 09:19
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nyilvános helyen még égő is. (és most egy konkrét péda jutott eszembe az egyik exemről)
2019. aug. 6. 09:20
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is meglátszik ha éhes vagyok és valami miatt nem tudok enni. Olyankor velem is előfordul, hogy ideges vagy nyűgös vagyok az éhségtől, ami akkor múlik el, ha már eszek. Addig pedig ilyen állapotban vagyok, amíg várok a kajára, főzök, vásárolok, utazom stb., viszont nem szoktam soha dührohamot kapni vagy ilyesmi. Úgyhogy az zavarna, mert az már nem normális. De ha csak éhes és nyűgös stb., azzal nem lenne bajom, mert én is olyan vagyok.
2019. aug. 6. 09:46
 28/37 anonim ***** válasza:
90%

Pár percig éhezni?

Ember a seggedet ne töröljék ki?

2019. aug. 6. 09:59
 29/37 anonim ***** válasza:
96%
Hirtelen leesik a vércukrod az okozhat ilyet én van hogy sírok ilyenkor. Tarts magadnál valami snacket hogy kordában tartsd a reakcióidat mert a párodat könnyen megbánthatod így.
2019. aug. 6. 10:18
 30/37 anonim ***** válasza:
91%

Csak a csecsemők meg a cigányok nem tudnak várni semmire.

Egy férfinak van önuralma.

2019. aug. 6. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!