Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, zavarna benneteket ha a férfi dührohamot kapna ha nincs kaja? Egyébként higgadt odadó ember. Szereti a cicákat
Szakítanék.
Nem kell egy élettelen hisztigép.
L
A higgadt odaadó pasika dührohamot kap ha nem kap kaját de azonnal?
Ezt meg hogy kell elképzelni? Ha nem higgadt akkor mit csinál? Embereket öl?
Az ilyen kis lúzertől menekülni kell akinek semmi önuralma nincs.
Ha már ennyire kiborul javaslom tudjon önellátóbb lenni. Tudjon alap kajákat főzni vagy ha már várnia kell a vacsira addig nem kétségbe esni kell hanem kinyitni a hűtőt és enni egy szendvicset vagy valamit.
Aműgy nem hiszem hogy olyan higgadt ember lenne ha napi 4szer mondjuk megéhezik akkor 4szer kap dührohamot? Munkahelyen mégis mit művel ha éhes? Ott kinek hisztizik?
Ami azt illeti, bármi miatt kapna dührohamot a párom, maga a dühroham nagyon zavarna. Pláne olyan apróság miatt, hogy nincs kész a vacsora. A férjem is elég nehezen viseli, ha éhes, de ilyen esetekre van néhány nagyon egyszerű trükkje. Elárulom neked is, hátha segítek vele:
- keres magának otthon valami ehetőt (zsíros kenyeret ken, vagy süt magának tojást, esetleg szedvicset készít)
- ha még van min. fél óra az éhhalálig, akkor rendel valami kaját (kicsi helyen lakunk, egyetlen kis étteremmel, de megoldható)
- ha tényleg üres a hűtő és még van nyitva bolt, akkor fog egy szatyrot és elmegy bevásárolni
Gyakran előfordul, hogy nem vagyok otthon, mert pl. dolgozom, sportolok, segítek a szüleimnek. Igen érdekes lenne, ha szegény ember életképtelen lenne nélkülem. Én főzök, mert ő nem nagyon tud főzni, de amíg hazaérek, addig ki szokta húzni valahogy élve.
Én is szeretem a cicákat, de arra nem jöttem rá, hogy ez miért fontos információ a kérdés szempontjából.
Egy ilyen férfit nem én hoznék ki a mamahotelból, az biztos.
Anyukád hogy bírja?
Ez egy kisbaba. Egy újszülött esetében normális és természetes, hogy ha éhes, akkor azonnal ordít, és pár percig se bírja kivárni.
Egy egy éves kisded már érti, hogy előbb anya kifizeti a kiflit, aztán megeheti.
Egy 3 évesnek már ki kell bírnia, hogy az oviban együtt eszik a többiekkel, és nem akkor, mikor eszébe jut.
A kérdésben szereplő férfi sajnálatos módon fogyatékos. Elfogadom őket, de mentálisan beteg és súlyosan visszamaradott emberrel eszembe se jut még barátkozni se.
🤭🤣🤣🤣 Nem kap kaját... Tán nincsen keze vagy mi baja van ennek a férfinak? Mindig elérakják az ételt, mint a kutyának?
Éhezik... Ez jó. Szoptassa már meg valaki 3 óránként szegénykémet!
Főzz neki nyúl paprikást, mondd neki mikor megette, hogy macska volt... :D
Légyszíves válaszolj meg egy kérdést! :
Mit fog csinálni, ha például nem leszel otthon egész nap, mondjuk mert szülsz?
Az egy kretén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!