Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 19, ő 44. Működhet? 19N
Már régóta ismerjük egymást. És mostanában érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Randira hívott, és szeretnék én is tőle többet..
Működhet a korkülönbség miatt? Illetve, mi a véleményetek erről?
Csak normális választ fogadok el. Thx.
Valamin megakadt a szemem..."régóta ismerjük egymást".Akkor igazából még gyerek lehettél,mikor megismert.
Itt szerintem nem is a korkülönbség a gond...
Számtalan példa mutatja, hogy a nagy korkülönbségű kapcsolatok közül is vannak, amik jól működnek. Lehet, hogy kisebb arányban, mint az egy korosztályba tartozóknál, de ugye ott sem működik minden kapcsolat. Mert alapvetően nem ettől függ. A korkülönbség is egy fontos tényező, de önmagában nem ezen áll vagy bukik a dolog.
Élj a lehetőségekkel, használd ki a helyzetet, szerezz tapasztalatokat, élvezd, ha van mit. Azonban légy körültekintő is. Legyél tisztában azzal, hogy a nagy korkülönbség ellenére is egy szinten vagytok ebben a párkapcsolatban. Nem kell csak azért megtenned valamit, mert ő úgy akarja, de te nem akarod. Jó eséllyel nem vele fogod leélni az életedet és ez nem csak a korkülönbség miatt van. 19 évesen lehetnél veled egykorúval, akkor is ugyan ezt mondanám. Az ember ebben a korban még sokat változik, most kezdesz felnőtté válni. És ha bármi olyan van, akkor jusson eszedbe, hogy veszteni valója inkább neki van. Te még 5-10 év múlva is abban a korban leszel, hogy teljesen időben leszel egy új kapcsolatra, családalapításra.
32-es válaszolóval nagyjából egyetértek, de azért mégsem... x)
“Legyél tisztában azzal, hogy a nagy korkülönbség ellenére is egy szinten vagytok ebben a párkapcsolatban.” - a nagy lófahxt vagytok egy szinten, a korkülönbség miatt alapból nem lesztek egy szinten ebben a “párkapcsolatban”, viszont idővel erre kell majd törekedni, ha majd te is felnőtt leszel, különben ez nem párkapcsolat, hanem kb. sugar daddy-sugar baby “kapcsolat” - az elején amúgyis az lesz, ezt kár tagadni, de idővel ez változhat - ha mindketten akarjátok.
Nem, nem dicsekszem..😂😂 elolvasom az összes kommentet és próbálom levonni a tanulságot.
Az, hogy én nem reagálok, és állok le boldog-boldogtalannal vitázni, az nem jelent semmit..
Köszönöm a kedves feltételezésed.. további szép estét neked és mindenki másnak 😊
Rövid távon jó lehet, de gondolj bele, hogy 20 év múlva te még egy fiatal nő leszel (én most vagyok ennyi és úgy érzem, hogy most érzem magam a bőrömben igazán jól, mert már nem vagyok naiv és tapasztalatlan, de még van erőm és kedvem élni) ő meg pont akkor fog nyugdíjba menni.
Szóval ha csak kalandot keresel, semmi gond, de ne hagyd, hogy siettessen és azt várja, hogy hirtelen felnőj. Mert neked ez az időszak arról szólna, hogy bulizz, tanulj, ismerkedj, nem pedig arról, hogy hirtelen felnőtté válj egy középkorú férfi kedvéért.
Igen, tudom.. Köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!