Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 19, ő 44. Működhet? 19N
Már régóta ismerjük egymást. És mostanában érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Randira hívott, és szeretnék én is tőle többet..
Működhet a korkülönbség miatt? Illetve, mi a véleményetek erről?
Csak normális választ fogadok el. Thx.
Nem kombinálok.. 😂😂
Már többször átbeszéltük, csak pont az ilyen p.csöktől félünk a társadalomban mint TI vagytok.. de tudjátok mit? 🖕🏼
A nagy korkülönbséggel megáldott (?) kapcsolatokban mindig lesz egy bizonyos szintű alá-fölé rendelt viszony.
Az idősebb mindig pátyolgatni terelni akarja majd a fiatalabbat. Elvárja majd, hogy ő döntsön bizonyos helyzetekben, hiszen tapasztalt.
Míg a fiatalabb fél nagy szemekkel pillog idősebb párjára, elfogadja az iránytgatást, pátyolgatást...
Majd lesz egy pont, mikor a fiatalabb fél felnőtté válik. Egyenrangú társ szeretne lenni a kapcsolatában. Ezt pedig az idősebb fél nem fogja feldolgozni. Nem érti majd, miért változott meg a partnere, miért nem fogadja el az évek óta jól működő sémákat?
Ezen a ponton inog meg egy ilyen kapcsolat alapjaiban. A fiatalabb vagy elfogadja az örök kusst, vagy kilép...
A tapasztalat beszél belőlem.
Uff.
36N
Nem fog működni.
Neked még tanulni kell, bulizni, utazgatni, pénteken összecsapni a fürdőruhát meg egy törölközőt, és biciklivel lemenni Zamárdiba, mert miért ne?
Ő meg pont erre nem ér rá, mert már érzi, hogy nem 19 éves. Melletted, tőled akarja magát újra nagy kannak érezni. Addig, amíg áll a zászló.
Ezért nyomatni fogja, hogy költözzetek össze, szüljél gyereket, majd ő eltart, minden fas2a, csak bízd rá magad. Aztán ott leszel kiszolgáltatva neki, és akkor se fogsz tudni elmenni, ha szenvedsz.
Egyet jegyezz meg: ha ő szeret, akkor hagy tininek és fiatalnak lenni. Nem erőlteti ezeket.
Félt engem.. de nem magyarázkodom.. 😂
További kellemes szép estét. 😂🖕🏼
#24 #25 .
Köszönöm 😊
Azért kellemes nyári flört lehet belőle, a szex is egészen más ilyenkor, de hosszú távon ne ragadj le.
És ne ess a hibámba, én gyereket is szültem :)
Csak ésszel.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!