Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 19, ő 44. Működhet? 19N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 19, ő 44. Működhet? 19N

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást. És mostanában érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Randira hívott, és szeretnék én is tőle többet..

Működhet a korkülönbség miatt? Illetve, mi a véleményetek erről?

Csak normális választ fogadok el. Thx.

2019. júl. 29. 17:09
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
90%
Csak azért hívott "randira", mert azt mégse mondhatja, hogy néha meg akar rántani. Már kombinálsz is, te gyerek...
2019. júl. 29. 17:48
 22/47 A kérdező kommentje:

Nem kombinálok.. 😂😂

Már többször átbeszéltük, csak pont az ilyen p.csöktől félünk a társadalomban mint TI vagytok.. de tudjátok mit? 🖕🏼

2019. júl. 29. 17:53
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ismét bizonyítja ez is, hogy milyen komoly felnőttek vagytok, hogy egyből az jut eszetekbe, hogy más mit gondol. Amúgy, mondd már meg nekem, miért mondaná el, hogy csak meghúzni akar? Még jó, hogy azt mondja, amit hallani akarsz. De kár is a szó.
2019. júl. 29. 17:56
 24/47 anonim ***** válasza:
91%

A nagy korkülönbséggel megáldott (?) kapcsolatokban mindig lesz egy bizonyos szintű alá-fölé rendelt viszony.

Az idősebb mindig pátyolgatni terelni akarja majd a fiatalabbat. Elvárja majd, hogy ő döntsön bizonyos helyzetekben, hiszen tapasztalt.

Míg a fiatalabb fél nagy szemekkel pillog idősebb párjára, elfogadja az iránytgatást, pátyolgatást...

Majd lesz egy pont, mikor a fiatalabb fél felnőtté válik. Egyenrangú társ szeretne lenni a kapcsolatában. Ezt pedig az idősebb fél nem fogja feldolgozni. Nem érti majd, miért változott meg a partnere, miért nem fogadja el az évek óta jól működő sémákat?

Ezen a ponton inog meg egy ilyen kapcsolat alapjaiban. A fiatalabb vagy elfogadja az örök kusst, vagy kilép...

A tapasztalat beszél belőlem.

Uff.

36N

2019. júl. 29. 17:59
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog működni.

Neked még tanulni kell, bulizni, utazgatni, pénteken összecsapni a fürdőruhát meg egy törölközőt, és biciklivel lemenni Zamárdiba, mert miért ne?

Ő meg pont erre nem ér rá, mert már érzi, hogy nem 19 éves. Melletted, tőled akarja magát újra nagy kannak érezni. Addig, amíg áll a zászló.

Ezért nyomatni fogja, hogy költözzetek össze, szüljél gyereket, majd ő eltart, minden fas2a, csak bízd rá magad. Aztán ott leszel kiszolgáltatva neki, és akkor se fogsz tudni elmenni, ha szenvedsz.

Egyet jegyezz meg: ha ő szeret, akkor hagy tininek és fiatalnak lenni. Nem erőlteti ezeket.

26/47 A kérdező kommentje:

Félt engem.. de nem magyarázkodom.. 😂

További kellemes szép estét. 😂🖕🏼

27/47 A kérdező kommentje:

#24 #25 .

Köszönöm 😊

2019. júl. 29. 18:02
 28/47 anonim ***** válasza:
80%

Azért kellemes nyári flört lehet belőle, a szex is egészen más ilyenkor, de hosszú távon ne ragadj le.

És ne ess a hibámba, én gyereket is szültem :)

Csak ésszel.

36N

2019. júl. 29. 18:05
 29/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
2019. júl. 29. 18:06
 30/47 anonim ***** válasza:
89%
Persze, 100-ból 1 alkalommal, ha kivételesen a lúzer, saját korosztályában sikertelen kis szerencsétlen (aki egy kamaszlánynak nyilván az “isten”) nem csak szexet akar... ill. annak ellenére, h nyilván beülteti majd a kisányt a “készbe”, nem hánytorgatja ezt fel, hanem a nyilvánvaló alá-fölérendelt viszonyt figyelmen kívül hagyva egyenrangú partnernek tekinti a kislányt, akkor igen, működhet. Nyilvánvalóan ti lesztek majd ez a 100-ból egy kivétel, a tökéletes pár.
2019. júl. 29. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!