Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31éves nő és 58éves férfi kapcsolata működhet? Vélemények ellenvélemények tapazstalazok esetleg?
Figyelt kérdés
A nő gyermektelen a férfinak van egy 34eves lanya aki külön el tőle2019. jún. 2. 21:20
1/23 anonim válasza:
Kicsi az esélye, hogy hosszú távon működik. Rövid távon, csak szexre, vagy kölcsönös időtöltésre lehet esély együtt.
2/23 anonim válasza:
Ha őket nem zavarja akkor senkinek semmi köze hozzá. Esetleg a lányát zavarhatja, hogy ő idősebb mint a mostoha anyja.
3/23 A kérdező kommentje:
Hosszabb kapcsolatot szeretnék nem alkalmit.
2019. jún. 2. 21:57
4/23 anonim válasza:
MOndd, és hogy látod az életed 15 múlva?
5/23 A kérdező kommentje:
Épp emiatt tettem fel a kérdést mert tapasztalatokat véleményeket várok
15ev sok ido bármi lehet :) mikor másoknál láttam ilyesmit mindig furának tartottam rs nem gondoltam h én kerülök ilyen helyzetbe
2019. jún. 2. 22:06
6/23 anonim válasza:
Nem, ha a nő ezt 31 évesen nem tudja magától eldönteni, hanem vadidegeneket (gyerekek, trollok, nettó idióták, senkik, impotens csicskák,...) kérdez a neten.
7/23 anonim válasza:
Én 4 éve vagyok együtt a párommal. Én 22 ő 36. Az életkor csak egy szám. Nem befolyásolhatja a boldogságot,ha viszont bármilyen problémát okoz a korkülönbség akkor nem megfelelő a kapcsolat. Mi tökéletesen működünk együtt annak elenére, hogy ő már túlvan azokon amiket én még most fogok megéllni de mindenben tud segíteni hisz ő már ezeken túl van. Ha szeretnéd vágj bele,ha kétségeid vannak akkor ne. Ezt neked kell eldönteni, más ember nem dönthet az életed felett! Te életed éld úgy ahogy neked jó!
8/23 A kérdező kommentje:
El tudom dönteni hogy mit szeretnek de nekem ez annyira új helyzet hogy csak egyszerűen érdekel mások véleménye is
Nem e én vagyok túl elvakult az érzelmektől
2019. jún. 2. 22:20
9/23 anonim válasza:
Apud lehetne. Nem egészséges, te is tudod, hogy valamiféle kötődési rendellenesség eredménye ez. 31F
10/23 A kérdező kommentje:
A családommal normális a kapcsolatom és eddig amíg nem voltam ilyen helyzetben kívülállóként nekem is fura volt ...pl amdy vajna és timea kapcsolata is annó
De így hogy benne vagyok a dologban az érzelmek irányítanak és valahogy más teljesen az egész.
Jah és az sem igaz hogy anyagiak miatt lenne mert nem jómódú,Atlagos ember.
2019. jún. 2. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!