Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 31éves nő és 58éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31éves nő és 58éves férfi kapcsolata működhet? Vélemények ellenvélemények tapazstalazok esetleg?

Figyelt kérdés
A nő gyermektelen a férfinak van egy 34eves lanya aki külön el tőle
2019. jún. 2. 21:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Kicsi az esélye, hogy hosszú távon működik. Rövid távon, csak szexre, vagy kölcsönös időtöltésre lehet esély együtt.
2019. jún. 2. 21:56
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha őket nem zavarja akkor senkinek semmi köze hozzá. Esetleg a lányát zavarhatja, hogy ő idősebb mint a mostoha anyja.
2019. jún. 2. 21:57
 3/23 A kérdező kommentje:
Hosszabb kapcsolatot szeretnék nem alkalmit.
2019. jún. 2. 21:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
MOndd, és hogy látod az életed 15 múlva?
2019. jún. 2. 22:02
 5/23 A kérdező kommentje:

Épp emiatt tettem fel a kérdést mert tapasztalatokat véleményeket várok

15ev sok ido bármi lehet :) mikor másoknál láttam ilyesmit mindig furának tartottam rs nem gondoltam h én kerülök ilyen helyzetbe

2019. jún. 2. 22:06
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem, ha a nő ezt 31 évesen nem tudja magától eldönteni, hanem vadidegeneket (gyerekek, trollok, nettó idióták, senkik, impotens csicskák,...) kérdez a neten.
2019. jún. 2. 22:12
 7/23 anonim ***** válasza:
40%
Én 4 éve vagyok együtt a párommal. Én 22 ő 36. Az életkor csak egy szám. Nem befolyásolhatja a boldogságot,ha viszont bármilyen problémát okoz a korkülönbség akkor nem megfelelő a kapcsolat. Mi tökéletesen működünk együtt annak elenére, hogy ő már túlvan azokon amiket én még most fogok megéllni de mindenben tud segíteni hisz ő már ezeken túl van. Ha szeretnéd vágj bele,ha kétségeid vannak akkor ne. Ezt neked kell eldönteni, más ember nem dönthet az életed felett! Te életed éld úgy ahogy neked jó!
2019. jún. 2. 22:16
 8/23 A kérdező kommentje:

El tudom dönteni hogy mit szeretnek de nekem ez annyira új helyzet hogy csak egyszerűen érdekel mások véleménye is

Nem e én vagyok túl elvakult az érzelmektől

2019. jún. 2. 22:20
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Apud lehetne. Nem egészséges, te is tudod, hogy valamiféle kötődési rendellenesség eredménye ez. 31F
2019. jún. 2. 22:36
 10/23 A kérdező kommentje:

A családommal normális a kapcsolatom és eddig amíg nem voltam ilyen helyzetben kívülállóként nekem is fura volt ...pl amdy vajna és timea kapcsolata is annó

De így hogy benne vagyok a dologban az érzelmek irányítanak és valahogy más teljesen az egész.

Jah és az sem igaz hogy anyagiak miatt lenne mert nem jómódú,Atlagos ember.

2019. jún. 2. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!