Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 31éves nő és 58éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31éves nő és 58éves férfi kapcsolata működhet? Vélemények ellenvélemények tapazstalazok esetleg?

Figyelt kérdés
A nő gyermektelen a férfinak van egy 34eves lanya aki külön el tőle
2019. jún. 2. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
És hol a térdkalácsban ismerted meg? 🙂
2019. jún. 2. 22:43
 12/23 A kérdező kommentje:
Benzinkuton
2019. jún. 2. 22:47
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Szóval kijött, hogy megtankolja a kocsidat és máris a farkára ülnél. Értem. 😂
2019. jún. 2. 23:02
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem semmi ilyesmi úristen.....

Én ott dolgozom a benzinkuton vagyok shop eladó, nálam fizetett és akkor kezdtünk el beszélgetni.

2019. jún. 2. 23:05
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Ja értem, szóval minden férfival, akivel beszélgetést kezdesz, randizni akarsz. No offense, de szerintem valami nem kerek nálad. Azért sok sikert! 😊
2019. jún. 2. 23:06
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem mindenkivel ,csak így indult a dolog te kérdezted hol ismerkedtünk meg :) em irtam először félre erthetoen hogy benzinkuton...

Attólmert a munkahelyemen ismertem meg ez Nemtudom miért fontos

2019. jún. 2. 23:09
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
Ez olyan, mintha en egy 50 éves pasival lennék. Még a gonsolatatol is rosszul vagyok
2019. jún. 3. 00:29
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem, nem akarnék tőle komolyat, tök más szakaszban vagyunk, gyerekkérdésben se biztos, hogy egyetértenénk...inkább annak adnék esélyt, hogy jön egy velem egykorú, akitől akarok majd gyereket, mint beleragadjak egy ilyenbe
2019. jún. 3. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Én 20 évesen ismertem meg az exem, 28 évvel volt idősebb.

5 év után született közös gyerekünk, akkor ő már 50 felett volt.

Végül más miatt hagytam el, de mivel a gyerek miatt a mai napig heti szinten találkozunk, és látom a változásokat, az a véleményem, hogy 50 felett minden év duplán számít öregedés szempontjából.

Már hatvan felett van. Egy humortalan, morgós vén fsz lett belőle, míg én idén töltöm a 36ot.

És minden alkalommal hálát adok, hogy időben elhagytam.

A gyereket nem bánom, egy tünemény. De lelkileg már nem tudna társam lenni az exem. Ilyen életkorban ez már nagyon sok év.

Pláne, mivel még nincs gyereked, még kb tíz évig szülhetnél is (feltéve, hogy akarsz), de nyilván vele ilyesmi szóba sem jöhet. Rengeteg hátránya van az idős apukának, látom a lányomon.

Ez az én mesém, a tiédről úgyis te döntesz!

2019. jún. 3. 10:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó ,mi a velemenyed ha gyerek nem lenne mert az nálam nem aktuális sajnos akkor működhet?

Egyre jobban belebonyolódok :(

2019. jún. 3. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!