Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31éves nő és 58éves férfi kapcsolata működhet? Vélemények ellenvélemények tapazstalazok esetleg?
Nem semmi ilyesmi úristen.....
Én ott dolgozom a benzinkuton vagyok shop eladó, nálam fizetett és akkor kezdtünk el beszélgetni.
Nem mindenkivel ,csak így indult a dolog te kérdezted hol ismerkedtünk meg :) em irtam először félre erthetoen hogy benzinkuton...
Attólmert a munkahelyemen ismertem meg ez Nemtudom miért fontos
Nézd. Én 20 évesen ismertem meg az exem, 28 évvel volt idősebb.
5 év után született közös gyerekünk, akkor ő már 50 felett volt.
Végül más miatt hagytam el, de mivel a gyerek miatt a mai napig heti szinten találkozunk, és látom a változásokat, az a véleményem, hogy 50 felett minden év duplán számít öregedés szempontjából.
Már hatvan felett van. Egy humortalan, morgós vén fsz lett belőle, míg én idén töltöm a 36ot.
És minden alkalommal hálát adok, hogy időben elhagytam.
A gyereket nem bánom, egy tünemény. De lelkileg már nem tudna társam lenni az exem. Ilyen életkorban ez már nagyon sok év.
Pláne, mivel még nincs gyereked, még kb tíz évig szülhetnél is (feltéve, hogy akarsz), de nyilván vele ilyesmi szóba sem jöhet. Rengeteg hátránya van az idős apukának, látom a lányomon.
Ez az én mesém, a tiédről úgyis te döntesz!
Kedves utolsó válaszadó ,mi a velemenyed ha gyerek nem lenne mert az nálam nem aktuális sajnos akkor működhet?
Egyre jobban belebonyolódok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!