Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány,28 éves férfi. Működhet?
Én vagyok a lány. 3 hónapja vagyunk együtt. Valamilyen szinten imponál, hogy tapasztalt, nem olyan gyerekes, mint néhány kortársam. A szex is fényévekkel jobb vele, mint a korombeli exemmel. De azért mindig ott van bennem, hogy ez lehet, hogy sok; aggaszt a gondolat, hogy mi lesz később. Teljesen máshol tartunk az életben, neki 2 diplomája van, melózik, én meg most fejeztem be az első évet az egyetemen...Lehet, hogy neki már késő lenne, ha én mondjuk 27-8 évesen akarnék családot, stb.
Szerintetek? Nektek milyen tapasztalataitok vannak a sok korkülönbséges kapcsolatokkal?
Valóban fényévekkel jobb a szex velünk, mint a 19 éves gyászkeretekkel.
Ne agyalj olyanon, ami nem létező probléma. 31f
3 hónapja jártok, de te egy rakat idegent kérdezel meg 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Szakíts, jobbat érdemel
NEM.
Mert a lány gyerek(es). Ha érett lenne a kapcsolatra, akkor élvezné és nem a neten kérdezné, hogy járhat-e valakivel.
Ha tolerálja ezt a szinttű gyerekességet, akkor gondolom, hogy nem lesz gond a családalapítással sem...mert aki szereti a nagy gyerekeket, az a kicsiket is. :D Bocsi.
Attól még, hogy imponál a tapasztalata, attól még lehet, hogy sztereotipizálod a korosztályod. De most már mindegy, hogy most már mindegy is a te korosztályod, mert találtál valakit. Van két diplomája, gondolom "értelmiségiként" van esze és tudja, mit akar. És talán azt is, hogy te mit akarsz. Bolhából elefánt, hidd el!
Köszi, persze, ezt tudom jól, nem is kértem. Ezért úgy tettem fel a végén a kérdést, hogy ,,nektek milyen tapasztalataitok vannak...?"
Nem ez alapján fogok dönteni, csak megnyugtatna pár jó tapasztalat.
Úgyhogy jó a válasz, benne van a saját tapasztalatod, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!