Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a felálláshoz : lány 21 férfi 60. Vajon komoly?
Ismerek egy lányt, 21 éves volt, amikor szó szerint rámászott erre a férfira, ő volt az oktatója, amikor vezetni tanult. A lényeg az, hogy a férfi nem állt ellen, így megtörtént a dolog, szexeltek. Ez több alkalommal is megtörtént, míg a csaj terhes lett, és meg is szülte a gyereket. Most úgy tudom együtt élnek "boldogságban". Pontosan nem tudom, mert személyesen nem ismerem őket, de a fél város tudja a történetüket, mindenki kiröhögi őket. Én sajnálom a lányt, mert ennyi esze hogy lehet valakinek? Az öregapja lehetne a férfi, szerintem ez nagyon beteg.
Mi a véleményetek?
Szánalmas, de magánügy. Mindenki azt csinál az életével, amit akar. A felelősség is az övé.
Nem tudhatod, hogy az a 21 éves lány miért viselkedett így, lehet, hogy menekült otthonról, vagy régi traumái voltak. De az is lehet, hogy szimplán ilyen buta.
A férfi se egy észlény, mert el kellett volna utasítania.
De hát zsák a foltját mindig megtalálja.
Én nem sajnálom a lányt. Az ő élete.
Hát igen arról nem is beszélve hogy 10-15 év múlva a papa meghal szoval utána mi lesz? A gyerek jó korán elveszti az apját, a lany meg a párját.... Fuhu nagy szerelem... ezt ugy hivják hogy beteges nagyapakomplexus! A férfi részéről meg pedofilizmus.... bocs de ugy gondolom 20 éves fejjel hogy egy 40-50 éves nő is tud nagyon vonzó szexi lenni.... de attól még nem csinálnék neki gyereket....
De jo oke legalább hallottam valami durvát szoval el tudom mesélni a baratnomnek hogy milyen beteg emberek vannak a földön és együtt tudjunk őket szidni :D
Tényleg beteges. Azt hallottam, hogy a gyereknek lett valami fogyatékossága.
Tudom, hogy ez az ő dolguk de engem nagyon megdöbbentett ez, sokszor eszembe jutnak, mi vezethette a lányt idáig hol vannak a szülei.
A közvélekedéssel ellentétben az apa kora is számìt a gyerek egészségében, a 21-35 éves férfiaké a legegészségesebb sperma. 50-60 felett nagyon nagy felelőtlenség gyereket csinálni,persze a kéjenc vénember leszrja hogy a gyerek issza meg a levét, tönkre tett egy kis életet,sőt 2 életet tett tönkre.
Mivel a csaj beteg, nagyon súlyos gerontofíliában vagy halmozott apakomplexusban szenved, nem is alkalmas a gyereknevelésre, hanem egy jó pszichoterápiára lenne szüksége.
És majd ha szembesül a valósággal,elszáll az "apai biztonság" érzete, akkor azt fogja észre venni hogy egy szottyadt vénemberrel és egy beteg gyerekkel maradt. Ráadásul maga a "kapcsolat" nem lesz tartós, a lány hamarosan nem fogja hagyni hogy a nagyapja kúrogassa viagrával.
Aztán persze a szüleire lesz utalva hogy eltartsák a gyerekével együtt. Normális házassága meg sose lesz, mert egy fogyatékos gyerekkel biztos nem lesz népszerű a férfiak között...
Egyáltalán nem ritka, hogy tinilányok rámásznak az autós oktatóra, mert akkor ingyen kapnak pár órát, és rengeteget tudnak spórolni.
Nekik pechjük volt, becsúszott a gyerek. Tettek egy próbát együtt, a gyerek miatt. Azt kívülállóként senki nem tudhatja, hogy mennyire (nem) boldogok együtt.
Magánügyük. Mit foglalkozol velük? Nem a te dolgod.
Én nagy ívben tennék rá hogy ki mit mond vagy gondol.
A mai világban csak nagyon kevés gyerek nő úgy fel hogy az apja és az anyja együtt nevelik szeretetben. A legtöbb sérült, csonka családban nő fel. A pasinak jó eséllyel van még 15-20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!