Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a felálláshoz : lány 21 férfi 60. Vajon komoly?
Ismerek egy lányt, 21 éves volt, amikor szó szerint rámászott erre a férfira, ő volt az oktatója, amikor vezetni tanult. A lényeg az, hogy a férfi nem állt ellen, így megtörtént a dolog, szexeltek. Ez több alkalommal is megtörtént, míg a csaj terhes lett, és meg is szülte a gyereket. Most úgy tudom együtt élnek "boldogságban". Pontosan nem tudom, mert személyesen nem ismerem őket, de a fél város tudja a történetüket, mindenki kiröhögi őket. Én sajnálom a lányt, mert ennyi esze hogy lehet valakinek? Az öregapja lehetne a férfi, szerintem ez nagyon beteg.
Mi a véleményetek?
"...de a fél város tudja a történetüket, mindenki kiröhögi őket..."
Júújjjj! Szájára vette a falu! Miért nem a SAJÁT életével foglalkozik a fél város??
Szánalmas unatkozó tarackok, akik egész biztos hogy semmi baromságot nem csináltak még életükben!
Igen, tisztelt Kalap úr, csináltam én is baromságot de nem keféltem negyven évvel idősebb férfival és nem estem teherbe egy kis öregembertől mert tudok felelősen gondolkozni.
Tudom hogy ez az ő magán ügyük. De attól ez a sztori még nagyon beteg, és szerintem tízből kilenc ember ezt egyáltalán nem tartja örömteli dolognak pláne hogy lehetett sejteni, a kis pici gyerek beteg lesz. Attól függetlenül én felelőtlennek tartom mindkettő félt. Inkább elmaradott buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!