Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány,28 éves férfi. Működhet?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány. 3 hónapja vagyunk együtt. Valamilyen szinten imponál, hogy tapasztalt, nem olyan gyerekes, mint néhány kortársam. A szex is fényévekkel jobb vele, mint a korombeli exemmel. De azért mindig ott van bennem, hogy ez lehet, hogy sok; aggaszt a gondolat, hogy mi lesz később. Teljesen máshol tartunk az életben, neki 2 diplomája van, melózik, én meg most fejeztem be az első évet az egyetemen...Lehet, hogy neki már késő lenne, ha én mondjuk 27-8 évesen akarnék családot, stb.
Szerintetek? Nektek milyen tapasztalataitok vannak a sok korkülönbséges kapcsolatokkal?
2019. jún. 22. 16:21
11/12 anonim válasza:
Kapcsolatfüggő, emberfüggő. Feltételezem ha ő 1-2 éven belül gyereket akarna, nem veled foglalkozna. Vagy maximum csak szexre kellenél neki. Csak logikusan belegondolva. Ha te 29 éves férfi lennél, aki pár éven belül családot akarna, nem egy elsőéves egyetemistával foglalkoznál.
12/12 anonim válasza:
*28 éves. De a lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!