Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 19, ő 44. Működhet? 19N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 19, ő 44. Működhet? 19N

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást. És mostanában érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk. Randira hívott, és szeretnék én is tőle többet..

Működhet a korkülönbség miatt? Illetve, mi a véleményetek erről?

Csak normális választ fogadok el. Thx.

2019. júl. 29. 17:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
39%
Semmi, ha max 25-30ig keresgélnél.
2019. júl. 29. 17:23
 12/47 anonim ***** válasza:
72%
Hagyjátok, naív lányka. Én is szeretem az ilyeneket.
2019. júl. 29. 17:23
 13/47 anonim ***** válasza:
34%

Igen köztük is hasonló korkülönbség van.

De tényleg légy óvatos :)

2019. júl. 29. 17:25
 14/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙋‍♀️
2019. júl. 29. 17:32
 15/47 anonim ***** válasza:
99%
A szexkapcsolat igen, komolyabb nem igazán. Nem rosszindulat vezérel, tudom, mik a szándékai a jóval idősebb férfiaknak.
2019. júl. 29. 17:34
 16/47 anonim ***** válasza:
84%

Véleményem szerint leginkább tőled függ, hogy működhet-e és ha igen, meddig? Nekem 2 évig működött egy hasonló "kapcsolat" 23 év korkülömbséggel. Nem miattam lett vége. De vannak dolgok, ami ellen ha megszakadunk sem tudunk tenni semmit. És az Idő sajnos egy ilyen tényező...

50Ffi

17/47 anonim ***** válasza:
39%

Volt már rá példa, hogy működött. Híres nagy korkülönbségű pár voltak pl Celine Dion és a férje.

Köztünk 16 év van, évek óta szuperül működik. 18 voltam, mikor azt mondtam vágjunk bele- ő kezdeményezett, akkor már évek óta ismertük egymást. Őszintén, fiatal vagy. Ha mégsem jól sül el a dolog, bőven van időd az életben mást találni. Ha viszont kihagyod a lehetőséget, lehet örökké bánni fogod, hogy nem tudod meg mi történt volna, ha...

18/47 anonim ***** válasza:
89%

Nekem 24 évesen már nem férne bele egy ilyen korú lány, mint te, mivel teljesen más életszakaszban jár.

Velem egykorú, vagy picit idősebb lenne optimális.

Baromi átlátszó és egyben szánalmas is, amikor valaki képtelen a saját korosztálya igényeit kielégíteni, ezért a biztosra megy...

Ezen gondolkodj el.

2019. júl. 29. 17:38
 19/47 anonim ***** válasza:
86%

63% Ellenkező véleményt akartam írni, de valahol egyetértek veled.

Nekem is van magas korkülönbségű ismerős pár kettő is,

sajnos mindkettejük kapcsolata tönkrement pont a korkülönbségből adódó problémák miatt. Fél éve még azt írtam volna, hogy sok boldogságot, de sajnos 19 évesen még nagyon fiatal vagy. De ennek ellenére megpróbálgatod, ha ennyire vonzódsz hozzá, csak ne éld bele magad.

2019. júl. 29. 17:42
 20/47 anonim ***** válasza:
80%

A 44 éves röhög a markában, hogy egy ilyen buta libát mint te majd jól megront, kiéli az összes beteg fantáziáját, te meg vigyorogsz majd, hogy "ugye jól csinálom a cumit anál után?"

Mint mindenki mondta, KI FOG HASZNÁLNI. Várunk szeretettel vissza 1-2 hónap után amikor jön a sírós "hogy tehette ezt velem?" kérdésed.

2019. júl. 29. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!