Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most szakítottam egy rettentőe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítottam egy rettentően bántalmazó kapcsolatból, papíron is skizofrén, amit csak eddig sejtettem. Nagyon kivagyok, valaki ír? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Voltam bántalmazó kapcsolatban. Vannak jelek, ma már felismerném őket, akkor én is megdöbbentem.

Örülj neki, hogy még akkor kiderült, amikor nincs gyerek. Menekülj, egy életed van!!!

2019. júl. 21. 20:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Lehet utólag átértékelve így, hogy tapasztaltam már észre fogom venni a jeleket. Kicsit elmélkednem lehet nem ártana ezen.

Van, akinél még akkor se derül ki, mi van, amíg nincs gyerek... ennek meg örülök is.

Menekültem, csak az elpazarolt időmért és a lelki stabilitásomért volt kár...

2019. júl. 21. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

"Onnan, hogy nekem ez a személy nagyon jó barátom volt..." annyira jó barátod lehet, hogy mégsem volt ezek szerint. A barátság fogalmát kicsit értékeld át, az olyan, mint a testvéred, akivel együtt nőttél fel, úgy ismered. Akiről minden szír-szart tudsz, csak a lényeget nem, az a haver. A bizalmad és az óvatosság mértékét is ennek megfelelően lődd be, valamint legyenek fokozatok. Legyen nagyon kontrasztos kikristályosodott képed arról, hogy mi fér bele, mi nem fér bele és mi az, ami tárgyalható. Van egy belső világod, melynek a teremtője és gondnoka vagy, így a jövőben bizony ennek megfelelően ítélkezz mindazok felett akiket oda beengedsz a törvényeid szerint, különben szétrohad az egész, ahogy a sok féreg ámokfut benne, akiket polkorrektségből elfogadsz. Ha ezt megengeded, te leszel rohadt, ezt jól vésd az eszedbe.

Ezt most dolgozd fel, vond le a tapasztalatokat, a jövőben pedig vigyázz magadra jobban és ne maradj huzamosan ilyenek mellett.

32/f

2019. júl. 21. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Gyerekkorában verték. Apja verte az anyját.

Az ilyenektől menekülj, ezt a mintát kapta, krízishelyzetben ezt adja tovább, akkor is, ha mélyen elítéli.

Alkoholista szülők, ő egy kortyot se iszik, megbotránkozik azon is, ha rumaromát raksz a sütibe. Menekülj, sérült ember örökre!

Ha dühös, csapkod, rombol...mobiltelefont, tányért...később téged meg a gyerekét.

Közben lehet a világ legkedvesebb embere. Én a mai napig jóban vagyok az exemmel, mert egy jó ember. Csak sérült és majdnem megölt egy vitánál és fogalma sincs erről, mert ő csak az üveget verte be és ha fél méterrel arrébb állok, ma nem lenne arcom. És akkor se tett semmi rosszat és én voltam a gonosz, mert nem kötöztem be a vérző kezét. Azóta hazapateroltam anyucihoz, ütögesse őt.

Ja, és az igazi arcuk valóban akkor jön ki, amikor kezdik nyeregben érezni magukat. Akkor tudod meg először, kivel élsz együtt, amikor kettesben maradtok és kiszolgáltatottá válsz neki (meghalnak a szüleid, vagy csak elköltöztök közös otthonba, vagy gyereket szültél neki, megöregszel stb.) Ez mindenkire igaz, amikor kiszolgáltatott leszel, csak akkor ismered meg. Ha 10 év múlva, akkor 10 év múlva. De vannak jelek. Nem kell mindenkitől rettegni.

Egy viszonylag normális családi háttérrel rendelkező ember nagy eséllyel normális lesz. Ha a családjában volt tettlegesség, akár teljesen jogosan ő tángálta el az apját, amikor részegen nekiment az anyjának, akkor már tudhatod, hogy képes megverni téged is.

2019. júl. 21. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
14%
Két pofon mert előbb kell neked skizofrén mint normális férfi.
2019. júl. 21. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Valakivel veresd, megbazt a hulladékot.
2019. júl. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!