Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek skizofrén az anyja, és a gyerekkori traumák miatt nem talál felnőttként párt?
Nem a gyerekkori traumák miatt nem találsz, hanem mert azt választottad, hogy nem lépsz túl a traumáidon és önmagadat emészted ahelyett, hogy a jelenben élnél.
Nekem is voltak gyerekkori traumáim szép számmal, de megtanultam túllépni rajtuk és a jelenben élni. Semmit se számít, hogy mi történt veled a múltban, ha képes vagy a jelenben élni, és nem a múltból eredeztetni az identitásod.
Ezért is tartom illúziónak a depressziót. A depresszió is az ember saját maga döntése. Annak a döntésnek a következménye, hogy nem a jelenben él, hanem a múltban a jövőben. A jelenben nincs se stressz, se depresszió, se semmilyen probléma. Persze vannak feladatok, amiket meg kell oldani, de azok nem problémák. Szóval tanulj meg a jelenben élni, és meglátod, hogy minden traumád csak illúzió. Ennyit tudok mondani.
1-es
Okos gondolatok. Bár ilyen könnyű lenne megvalósítani ahogy leírtad.
" A depresszió is az ember saját maga döntése."
A depresszió egy idegrendszeri betegség és az agyban lévő hormonok felborult állapota, ami senki számára nem tudatos döntés. Kicsit tájékozódj, mielőtt hülyeségeket kezdesz beszélni. Ezt természetesen a klinikai, diagnosztizált depresszióra értem, nem pedig arra, amikor az ember önmagát depressziósnak diagnosztizálja, mert szomorú, elkeseredett és lusta ahhoz, hogy kezdjen valamit az életével. Az utóbbi tényleg döntés.
Ilyen könnyű megvalósítani. Valójában minden végtelenül egyszerű. A dolgok csak vannak, és csak mi bonyolítjuk őket.
Tapasztalatból írtam, nem okoskodás volt. Én átmentem ezen.
Bármilyen eltérés az emberi testben, akár az agyban akár máshol, az az emberi pszichét tükrözi. Ezért okoz a stressz súlyos betegségeket. Ezt még a nyugati orvoslás is elismeri. Minden a pszichéből ered. Az összes betegség, és még a depresszió is. A pszichét pedig meg lehet tanulni irányítani.
A hormonok felborult állapota nem egy ok, hanem maga az okozat, ami a nem megfelelő tudatállapotból ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!