Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után mondanád el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondanád el egy kapcsolatban, hogy skizofrén vagy?

Figyelt kérdés
Gyakori probléma. Igazából nemigen látszik rajtad, a viselkedéseden egyáltalán nem. Szerintem joga van tudni a másiknak.

2018. márc. 25. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

én másfél év után mondtam el

később kiderült, hogy nem is voltam kapcsolatban

2018. márc. 25. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
ez jó:))))
2018. márc. 25. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, gondolom, ha komolyodik.

Én anno megkérdeztem a páromtól (még nem volt az), hogy hogy áll a mentális betegségekhez. Én mondjuk "csak" szorongok+depresszió. Sunyi dolog, tudom.

Aztán igazából csak akkor éreztem érdemesnek elmondani, mikor már elmentem orvoshoz vele (ekkor már kavartunk vagy jártunk, nem emlékszem), mert úgy éreztem, így van értelme. Lássa, haladok is valamerre ezzel, nem csak úgy odadobom, mint tényt.

Hát, ennyi. Egyébként amint úgy érzed, megbízol benne elégg.

2018. márc. 25. 21:13
 4/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Szerintem attól a ponttól, hogy komolyan gondoljátok, és ő is komolyan tervez veled. (ez ugye mindenkinek más)
2018. márc. 25. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután rájövök.
2018. márc. 25. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es :-D :D
2018. márc. 25. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én magammal vagyok jó kapcsolatban és már mind a hatan tudjuk. :D
2018. márc. 25. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Joga van tudni, hiszen ezzel neki is együtt kell élnie. Dönteni is joga van arról, hogy vállalja ezt vagy sem. Az elején mondanám el, hogy ne érezzem magam rosszul.

Az elsőn meg felnyerítettem :D

2018. márc. 26. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azonnal elmondtam, hogy tudjon dönteni. Mondtam neki hogy olvasson utána, mert nem vagyok könnyű eset. Felválalt. Nem mondom hogy könnyű, de szerintem mindenkinek van joga a döntéshozatalhoz.
2018. ápr. 14. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!