Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lány ismerőseim szinte folyamatosan randizgatnak, kapcsolatban vannak, nekem meg ha egy évente összejön egy randi, az már jó?
És ettől te kevesebbnek érzed magad?
Sose hasonlítsd magad a barátokhoz, egyedül is legyél boldog aztán majdleszvalaki.
Nálam ez mondjuk pozitívum lenne. Jobban érdekelnek azok a lányok akiknek kevesebb udvarlója van, mint azok akikre rájárnak tömegesen.
Férfiaknál is van ilyen. Vannak akik havonta akár több csajt is megfektetnek és vannak akik, csak ritkán randiznak és komoly kapcsolatot keresnek.
Mert te nem mész el minden jöttmentel randizni, hanem gondolom csak olyanokkal akik tényleg bejönnek. És ez így helyes.
Van olyan barátnőm aki (mindenféle túlzás nélkül írom) minden egyes héten más pasival randizik. És valahogy egyik sem jó neki, egyikből sem alakul kapcsolat. Szerintem ez ilyen emberek el÷g hamar ki is égnek a másik nemtől.
Én 2 éve vagyok szingli, és nagyjából 4-5-6 havonta jön valaki akivel elkezdek találkozgatni. És nem érzem hogy emiatt bármi hátrányt szenvednék. Kinek mi a normális, nekem ez..
Én pont ilyen lányt keresek!
Kérlek írj privátban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!