Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexxel lehet a legtöbbet kihozni egy kapcsolatból?
Szerintetek akkor áldozz ránk többet a pasi, ha ki kell érdemelnie az együttléteket, vagy zöbbet ér, ha hálássá tesszük?
27/N
Eleve több sebből vérzik ez a gondolkodásmód. Azért szexelünk, mert az mindkét félnek jó. Nem értem azokat a nőket akik a szétrakom a lábam mert a pasim azt akarja elven működnek. A szex nem erről szól. Milyen kapcsolat az, ahol a szex fizetőeszköz?
Akkor kell szexelni ha mindketten akarjátok. Nem azért, mert jajj most virágot vett nekem. A szex egy kapcsolat szerves része, kölcsönös örömszerzés. Annyi szex kell a kapcsolatba amennyi igényetek van rá. Hogyha ez az igény nem egyezik akkor semmi értelme a kapcsolatnak. Van akinél ez heti 1 alkalom, van akinél napi 2. De aki manipulációnak vagy jutalmazásnak használja az nőjön fel mert sosem lesz így normális párkapcsolata.
#1 Te sem vagy hosszú ideje házas....
.
3 - ezt miért mondod? Ugyan nem az első válaszoló vagyok, de minden szavával egyetértek, pedig már jó ideje házasságban élek. Én is úgy gondolom, hogy a szex a kapcsolat része, mint ahogyan a reggeli a napom része, és normális ember nem használja ajándékként vagy manipuláció eszközeként.
Ha elhanyagoltnak érzed magad kérdező, akkor érdemes elbeszélgetni a kedveseddel, megbeszélni a problémát. A kapcsolatból akkor hozod ki a legtöbbet, ha őszinte vagy, meg tudjátok beszélni a gondjaitokat, és többek között ha a szex is annyi, amennyi mindkettőtöknek megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!