Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeli le fejben az erett ferfi azt amikor a kapcsolatbol kijovo csaj szorakozott vele?
Mar addig elment a dolog, hogy hozzam bujt, es erosen megszoritja a kezemet, atolel mikor elkoszonunk
Erre 2 napra ra bevallja, hogy neki ez nem megy, mert meg mindig az ex-ere gondol
Mi zajli le ilyenkor a James Bond kaliberu fxszagyereknek?
felajanlotta, hogy azert tarthatjuk a kapcsolatot, en erre megirtam, hogy nekem a haverkodas nem megy, azt majd irhat ha akar
nem szamitok inkabb semmire egyenlore
A Zsanit nem ismerem az a helyzet, 7esek alatt meg nincs kedvem a kukimat martogatni
"Na egy újabb lotyó, aki még mindig szerelmes az agresszív, nőverő, pancser exébe."
Ha neki jó ez a státusz a gyökér palijával, akkor nekem is. Ennyit gondolok és továbblapozok.
Bár azt azért hozzáteszem, hogy ismerkedésnél általában mindig szoktam puhatolózni. Ha fél éven belül történt a szakítás a legutóbbi partnerrel, automatikusan ignorálom a további ismerkedést a kiszemelt nővel.
Ez miért lenne gond? Max úgy is csak szex. Pont ezért, 40 felett, minimum 5 nővel tartottam egyszerre a kapcsolatot.
Mellette volt 60 kilométerre egy fix, akihez bármikor lehetett menni éjszakára. Ép eszű érett férfi, nem akar komolyat egy csajtól.
6os tiszteletem, vagany vagy :)
Valszeg nekem is taktikat kell valtanom 😂
25
miert? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!