Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő vagyok, és anyám skizofrén....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagyok, és anyám skizofrén. Ha én nem vagyok beteg, járnátok velem?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 19:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
39%
Nem anyukáddal járnak az emberek, hanem veled. Ha anyád miatt elítélnek, akkor meg sem érdemelnek téged.
2018. okt. 11. 19:12
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen, erre lennék kíváncsi pontosan, hogy kifejezetten csak ez miatt lemondanának e rólam.
2018. okt. 11. 19:14
 3/23 A kérdező kommentje:
Az nyilvánvaló, hogy vannak rossz emlékeim, meg nyomot hagyott bennem pár dolog, de nem vagyok beteg, normális felnőtt lett belőlem, normális életem van.
2018. okt. 11. 19:15
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
Ha te nem vagy beteg, meg nem híresztelgeted, akkor nem. Ha beteg anyukád, akkor nem feltétlenül kell bemutatni a pasinak. Ha később, mert véletlen belefuttok, akkor persze, elmondhatod, hogy anyud beteg, de ha szeret, nem fogja befolyásolni. Vagy anyuddal élsz?
2018. okt. 11. 19:16
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
Ha elvonatkoztatok magamtól akkor igen, ha nem vonatkoztatok el, akkor nem. Ennek elég egyszerű oka van. Nem hiszem, hogy szükséged lenne még egy olyan emberre az életedben aki beteg.
2018. okt. 11. 19:17
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Érettebb korosztállyal foglalkozz, a 20-30-asok nagy része még mindig Barbie babáról álmodozik, Barbie házban ;)
2018. okt. 11. 19:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy megismertem valakit, akinek az édesanyja szintén skizofrén. Ő azért nem akar velem kapcsolatot, mert szerinte nem tanultuk meg, mi a szeretet. Ő olyan társat akar, aki normális családból jön, és azt ajánlja nekem is... Én ezzel nem értek egyet. Szerintem így, hogy hasonlón mehettünk keresztül, lenne, aki pontosan megértené a másikat, és nagyonis sokat tudnánk egymásnak segíteni.
2018. okt. 11. 19:21
 8/23 anonim ***** válasza:
31%

Miért ne tanultad volna meg, hogy mi a szeretet? Amúgy meg ha nem akar tőled semmit, akkor őszintén, nem vesztettél vele semmit sem.

Én anno exemre, aki egészséges, normális embernek gondoltam, meghalt az anyja, és mivel nekem is, azt hittem, majd megértjük egymást és kitart. Hát nem.

Attól mert valaki ugyan azon megy keresztül, sajnos nem mindig ismerik el.

De szerintem veled nincs baj.

2018. okt. 11. 19:25
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Nézd: bármi miatt is nem akarja, el kell fogadnod, ennyi. Ha nála ez kizáró ok, akkor nála ez az. Másnál meg a dohányzás vagy egyéb tényezők az. Az ismerkedés minden, csak nem igazságos. Anyám bipoláris, nővérem bipoláris + skizofrén, nagyapám bipoláris volt. Én emiatt nem akarok SOHA gyereket, jóllehet én magam nem vagyok az. Van, aki ezt nem akarja megérteni, van aki azt mondja, igazam van. Én ezt érzem felelős döntésnek. De a lényeg: én magam sem jönnék össze skizofrén vagy bipoláris nővel. Tudom mivel jár. Lehet attól fél, hogy nálad is csak idő kérése, míg előjön. Nem tudhatjuk. De aki találkozott ilyen betegségekkel, az tudja mire számítson. Egy tévképzetes anyósjelölt sem túl jó a rokonságban, főleg ha áskálódik is netán, ezt azért számítsd bele. Lehet, hogy anyád pont nem ilyen, de lehet nem akar kockáztatni. Keress olyat, akit ez nem zavar és meg van oldva.
2018. okt. 11. 19:27
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

Ez legyen az ő baja, és ne a tiéd. Már innen megmondom neked, hogy a csávónak több lelki nyomora van, mint neked. ;)

Másrészt nekem voltközépsuli után lány szobatársam, aki elmondta. Nővérét is ismertem, vele is összebarátkoztunk, ő pláne egy szeretnivaló, cuki csaj volt. Érdekes módon mindkettőnek volt akkor is kapcsolata. Sőt, évek teltek el azóta, az egyik már férjhez ment és gyereke is van, a másik meg múltkor láttam, hogy ő is megházasodott.

A pasi fejében van gond, van egy becsípődött elképzelése és azután fut. De hogy őszinte legyek, ha annyira megfogtad volna őt, egyáltalán nem érdekelné ez sem. ÉS ugyanitt jegyzem meg, hogy senki már, egészséges és normális (nem labilis, lelki gondokkal küzdő) embert sem fog.

A pasi stiklijét vagy ürügyét tehát ne vedd magadra, jobban jársz nélküle. Ezt a stiklit meg hagyd meg neki. Ha megszeretnek, akkor szeretnek bárhogyan is, ha ilyen okok eltántorítanák az embereket a másiktól, rengeteg kapcsolat nem is létezne. ;)

2018. okt. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!