Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő vagyok, és anyám skizofrén....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagyok, és anyám skizofrén. Ha én nem vagyok beteg, járnátok velem?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 19:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én biztos adnék egy esélyt
2018. okt. 11. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Genetikalilag nem biztos, hogy jó kombó lennétek. Én is messzir ekerülöm a depresszióra hajló embereket ösztönösen, mert a családomban van hajlam. De nemrég mégis nagyon közel kerültem egy bipoláris depresszióshoz. Olyan szinten megszerettem, hogy nála nem érdekelt volna semmi.
2018. okt. 11. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Az Öcsém éveken át cikizett, hogy miért egy lelki sérült emberrel jöttem össze (rémes gyerekkora volt az tény, de normális felnőtt lett belőle nagyon nagyon szerettük egymást). 2 evre rá összejott ő is a bnőjével, az előbbivel szakított mondván defektes, es soha többet nem lesz olyannal akinek nem rendezett gyerekkora volt. Mi kezdetektől tudtuk hogy abszolút nem illenek össze, de senkinek se hitt, mindig jött a párkapcsolati tanácsaival. A párommal tökeletes kapcsolatban éltünk, mindenben egyformák voltunk, még a "lelki sérültségunk" is hasonló volt...tudtuk mi kell a másiknak.

Az én párom sajnos meghalt betegségben, a Tesóm pedig szakított a bnőjével.......

Sztem jobban jártál hogy a fiú egyenesen megmondta.

2018. okt. 11. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. okt. 11. 21:41
 15/23 anonim ***** válasza:

a srác aki ezt mondta neked tévedett, mert pl azt, hogy te mit érzel, hogyan gondolsz dolgokra azt ő tudta volna jobban megérteni

ez most lehet kegyetlen lesz, de ha anyukád állapota súlyos, akkor kb olyan feltétellel mennék bele ilyenbe, ha ritkán látogatjuk meg

vannak betegségek amikkel jobb nem találkozni, vagy amennyire lehet kerülni, ha már "benne van a csomagban"

ha meg nem súlyos az eset és lehet vele normálisan kommunikálni, akkor még érdekes is lehet testközelből látni ezt a dolgot

2018. okt. 11. 22:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Ő nem beszél az anyjával, és nemis foglalkozik vele, bolondnak nevezi, én viszont megbocsátottam neki, és tudom, hogy nem bántani akart annó, csak beteg, és segítek neki a mai napig, és szeretem, ő is engem, nálunk már normalizálódott a helyzet. Szóval segítettem volna neki ebben is, de ő nem néz szembe a múlttal, nem beszél az anyjával, inkább menekül...
2018. okt. 11. 22:36
 17/23 anonim ***** válasza:

ő más fajta sérelmeket élt át, vagy máshogy reagálta azokat le, mint ahogy a példa is mutatja

ő sem hibás, meg lehet érteni az ő álláspontját is

és veled is anyukád miatt nem akart semmit, mert neki ez a dolog nagy teher, fogadd el!

keress olyat aki így is elfogad és szeret, biztosan találsz :)

2018. okt. 11. 22:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak tudjátok legbelül egész esdigi életemben arra vágytam, hogy valahol talán van valaki, aki olyan, mint én... találkozni akartam önmagammal, és arra vágytam, hogy olyan párom legyen, akinek nem kell elmagyarázni ezt a dolgot... vannak barátaim, és voltak kapcsolataim másokkal, de mindig úgy éreztem, hogy hiába is mondok el, vagy mondanék el bármit abból, amit igazán érzek ezzel kapcsolatban, hogy miért vagyok olyan, amilyen, stb, soha nem fogják megérteni... és ezért vágytam egy olyan társra, akinek semmit nem kell mondani, magyarázni, hanem rám néz, és tudja tökéletesen, hogy mi a baj, mikor mit érzek... aki előtt nem kell titkolózni... az tökéletes lett volna... és mikor megtudtam, hogy neki is ilyen beteg az anyukája, nemis tudom, mit éreztem, fel sem akartam fogni, hogy találkozhattam egy ilyen emberrel az ellenkező nemből... elképzeltem, hogy segítünk egymásnak, és hogy az egész tökéletes lesz... aztán kiderült, hogy az egész köszönő viszonyban sincs a valósággal :( és ez nekem hatalmas csalódás volt
2018. okt. 11. 23:17
 19/23 A kérdező kommentje:
Segítettem volna neki, türelmes lettem volna hozzá... Jót akartam volna... nekem hihetett volna, mert én nem csak annyit tudtam volna mondani, amit bárki más, hanem azt, hogy hogy lehet ezzel együtt élni, hogy lehet ezt feldolgozni... hiszen végig éltem, nem beszéltem volna h.eségeket...
2018. okt. 11. 23:19
 20/23 A kérdező kommentje:
Tudjátok ez az érzés, amit ez okoz, olyan, mint maga az egész betegség. Hiába beszélsz róla bárkinek, senki nem fogja átérezni, és valahol azt gondoltam, hogy majd ő igen, és én is neki. Ez egy olyan külön világ, amit elrejtettem magamban, és nem beszélek róla sokmindenkinek, de minden nap ott van, minden másodpercben, és mindenben...
2018. okt. 11. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!