Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
3 hónapja szakitott velem a barátom. 1 hónapig nem nagyon kommunikáltunk aztán kb 1,5 hónapja elkezdett keresni mára már minden napossà vált . Eddig se tudtam , hogy mivan és most már végképp nem tudom mivel tegnap el kapott és megcsókolt . Úgyis váltunk el illetve ma is.
Nem erőltet semmit olyan nagyon óvatosan közeledik . Nyilván nem így néz ki 2 ember szakítás után és biztos pontot is teszünk de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Nyilván azért, mert még akar tőled valamit - nyilván te is tőle, ha min. 2x smároltatok a szakítás után.
Mivel ez a “felnőtt párkapcsolatok”- kategória, merészelem javasolni a kommunnikációt, ami a felnőtt emberek jól bevált eszköze...
Mi volt a szakítás oka kérdező? Ebből többet meg lehetne tudni.
Egyébként gyanús, hogy volt másik csaj neki a képben, csak nem jött neki össze, és vissza akar táncolni hozzád. Biztosra nem tudhatod, hogy nem volt azalatt az idővel másik csajjal, hacsaknem minden léptét figyelted, ami kizárt.
Igaz én nem figyeltem de elég biztos forrásból tudom igazából engem ez nem is érdekelt volna.
A szakítás oka a sok vita volt a sok baromság miatt. Úgy váltunk szét ,hogy szeressük is egymást de tényleg sok volt .
Én próbáltam elegendni és elfogadni a helyzetet de ezzel össze zavart.
Illetve elkotyogta a testvérének hogy ő nyitott velem kapcsolatban. Csak azt nem értem , h akkor mire vár ?
Megy ám a játszma...elkotyogta a testvérének :D
döntsd el, mit akarsz,és tégy aszerint.
Ne kombinálj ennyit, teljesen felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!