Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire vélitek?
Körülbelül egy hónapja szakítottam a barátommal, mert kiderült a hűtlensége és ha ez nem lenne elég olyan hangnemben beszélt, amit nem tűrtem tovább. Akkor azt láttam jónak, ha szólok az új lánynak, hogy ez a férfi nem tisztességes, és ha nem tud rólam, akkor hahó, létezem, együtt éltünk. Ő hálásan megköszönte, még hívásban is beszéltünk, számára is hihetetlennek tűnt ez az egész.
3 nappal később letiltott engem. Nem pazaroltam az időmet, gondoltam, hogy ők újra összejöttek, beleavatkozni egyébként sem akartam. Szóltam neki, az én lelkiismeretem tiszta, sok boldogságot.
De ma feloldott és küldött egy messenger üzenetet, amit ide bemásolok:
El hiszem hogy nincs jobb dolgod mint velunk foglalkozni de allj le a hazudozassal szallj ki az eletunkbol . Fogadd el vegre hogy a kapcsolatod veget ert amiert helyettem okokhatnad inkabb magadat Szep napot!
Ezt követően ismét letiltott. Mi van???:))

Az új nőt is hülyére veszi, és úgy tűnik beválik.
Majd rájön magától is nemsokára, hogy milyen fickó mellé került. Ne foglalkozz velük, nyugtázd és élj boldogan, szabadon :)

Ez a nő ostoba, ordít az írásáról.
Majd fél év múlva megint felold és ír neked, hogy “nem hiszed el, de ez az állat engem is megcsalt!!”
Akkor majd te nyomd meg a tiltás gombot.

"Majd fél év múlva megint felold és ír neked, hogy “nem hiszed el, de ez az állat engem is megcsalt!!”
Akkor majd te nyomd meg a tiltás gombot."
Először írja oda, hogy "Én figyelmeztettelek, de nem hittél nekem! Így jártál."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!