Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire vélitek nők ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vélitek nők ha egy férfi szív formàju dolgot ad a kezetekbe ? Aki csak munkatàrs? Célzás?

Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném célzásnak mert munkatárs egy rakat csokit meg kari díszeket meg nyaralós hűtőmágneseket minden ilyet amugyis szokás nálunk szórni
2024. febr. 28. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy az ajándékozás előtt hogyan is viselkedne velem...
2024. febr. 28. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdrzd meg, hogy lenne e kedve elmenni munka után meginni valamit. Ha én ilyet kapnék, gyerekesnek gobdolnám, aki még a fentiekre sem képes
2024. febr. 28. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden, milyen körülmények között és mit.

Doboz bonbonból, amiben mindegyik szív alakú, egyet? Nőnapon minden női kollégának szív alakú csoki? Karácsonyfadísz a céges díszkollekcióból? Kölcsönad vmi mindennapi használatú tárgyat, amit én kértem tőle kölcsön? Ilyen esetekben semmit. Ha random ad vmi szív alakú ajándékot és csak nekem, azt célzásnak venném.

2024. febr. 28. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miyen körülmények között adta?

A férfiak ritkán szoktak bonyolult virágnyelveken üzenni. Az is lehet, ő is kapta valakitől, csak nem szereti :) VOlt már ilyen a törtélemben, nem is ritkán. A vándorló bonbonok.

2024. febr. 28. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hinném meg akar dugni, de nincs ezzel baj csak cselekedjen akkor úgy . Vagy azt hogy poén és azzal sincs baj, max feldobná a napom .
2024. febr. 29. 01:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom, múltkor egy kollégám szivecske alakú islert hozott nekem, mert előző nap mondtam neki, hogy szeretem és megkívántam :D De semmi mögöttes nem volt benne, csak azt fejezte ki, hogy kedvel, mint kollégát. Bőven 20 év van köztünk, boldog házaséletben vagyunk mind a ketten és vagy 8 éve együtt dolgozunk, megengedhetünk egymásnak ilyen kis gesztusokat.
2024. febr. 29. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ egyébként, milyen nexusban vagytok, illetve tulajdonképpen mi is volt az a bizonyos szív formájú dolog, mert nagyon nem mindegy...

Mondjuk egy medálnál a szívemhez kapnék, de egy csokinál nem feltétlenül, ugyanis utóbbi pusztán kedves gesztus. Nálunk amolyan megszokott dolog.

2024. febr. 29. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!