Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vélitek nők ha egy férfi szív formàju dolgot ad a kezetekbe ? Aki csak munkatàrs? Célzás?
Nem minden, milyen körülmények között és mit.
Doboz bonbonból, amiben mindegyik szív alakú, egyet? Nőnapon minden női kollégának szív alakú csoki? Karácsonyfadísz a céges díszkollekcióból? Kölcsönad vmi mindennapi használatú tárgyat, amit én kértem tőle kölcsön? Ilyen esetekben semmit. Ha random ad vmi szív alakú ajándékot és csak nekem, azt célzásnak venném.
Miyen körülmények között adta?
A férfiak ritkán szoktak bonyolult virágnyelveken üzenni. Az is lehet, ő is kapta valakitől, csak nem szereti :) VOlt már ilyen a törtélemben, nem is ritkán. A vándorló bonbonok.
Ez attól függ egyébként, milyen nexusban vagytok, illetve tulajdonképpen mi is volt az a bizonyos szív formájú dolog, mert nagyon nem mindegy...
Mondjuk egy medálnál a szívemhez kapnék, de egy csokinál nem feltétlenül, ugyanis utóbbi pusztán kedves gesztus. Nálunk amolyan megszokott dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!