Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tanácstalan vagyok. Ti visszaf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Ti visszafogadnátok, hogy vélitek az újrakezdést?

Figyelt kérdés
5 éve voltunk együtt a barátnőmmel én 26 ő 23 éves. Tavaly már kidobott egyszer, aztán egy hónap múlva visszasírta magát, hogy mással nem tudja elképzelni az életét. Aztán újra együtt voltunk egy évig, de egy hónapja éreztem, hogy valami nem okés.Rákérdeztem, azt mondta már nem olyan mint az elején, már nem úgy szeret."Tudja, hogy mindent megtettem érte, és nem ezt érdemlem,nem bennem van a hiba". Tudom, hogy rengetegen csapják neki a szelet mert csinos, és érdekes, hogy nemrégiben lett egy új barátnője, attól kezdve kezdett megváltozni ő is, és egyszerre lettünk kidobva az új "barátnő" pasijával együtt. Van egy érzésem, hogy pár hónap múlva újra próbálkozni fog nálam. Ti voltatok már így? Visszafogadtátok?

#faawr
2015. dec. 3. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Mar elozo alkalommal sem fogadtam volna vissza, de ezutan plane nem.

2015. dec. 3. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy ez a lány teljesen labilis.Kötődik hozzád,mert "rád szokott" nyílván azért,mert nagyon sokáig voltatok együtt.Ha mindíg összejöttök és kiderül,hogy még sem úgy szeret akkor sajnos ez nem megoldás.Új partner kell mindkettőtöknek.Aztán ha erre ráeszméltek barátok még lehettek.A kötődés természetes csak van aki összekeveri a szerelemmel. ( én is ebben a cipőben jártam,tudom milyen ez)

Ez a helyzet a tipikus se veled se nélküled...azaz a szeszélyesség igazi megtestesítője.Én azt tanacsolom ,hogy szimplán barátkozzatok :) de csak ha már van új "szerelem" és még mindig ragaszkodnátok egymáshoz,persze csak ha az új partnert ez nem zavarja.

2015. dec. 3. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

"Ez a helyzet a tipikus se veled se nélküled...azaz a szeszélyesség igazi megtestesítője"

Ja hogyne..."szeszélyesség", meg mifszom...

Arról van szó cimbora, hogy első alkalommal az a srác, aki miatt kiadta az utad a csajod, pár dugs utáni lepattintotta. Most megint az a helyzet, hogy van a láthatáron oylan muki, akit nálad jobbnak tart a csaj. Csak akkor megy vissza hozzád, ha ennek a csókának hosszú távra nem kell. 26 éves létedre elég naív vagy...

Szóval ja , első alkalommal sem kellett volna visszafogadnod.

2015. dec. 3. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok
2015. dec. 3. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi történt veletek azóta?

2016. okt. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!