Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Ti visszafogadnátok, hogy vélitek az újrakezdést?
Nem.
Mar elozo alkalommal sem fogadtam volna vissza, de ezutan plane nem.
Az a helyzet,hogy ez a lány teljesen labilis.Kötődik hozzád,mert "rád szokott" nyílván azért,mert nagyon sokáig voltatok együtt.Ha mindíg összejöttök és kiderül,hogy még sem úgy szeret akkor sajnos ez nem megoldás.Új partner kell mindkettőtöknek.Aztán ha erre ráeszméltek barátok még lehettek.A kötődés természetes csak van aki összekeveri a szerelemmel. ( én is ebben a cipőben jártam,tudom milyen ez)
Ez a helyzet a tipikus se veled se nélküled...azaz a szeszélyesség igazi megtestesítője.Én azt tanacsolom ,hogy szimplán barátkozzatok :) de csak ha már van új "szerelem" és még mindig ragaszkodnátok egymáshoz,persze csak ha az új partnert ez nem zavarja.
"Ez a helyzet a tipikus se veled se nélküled...azaz a szeszélyesség igazi megtestesítője"
Ja hogyne..."szeszélyesség", meg mifszom...
Arról van szó cimbora, hogy első alkalommal az a srác, aki miatt kiadta az utad a csajod, pár dugs utáni lepattintotta. Most megint az a helyzet, hogy van a láthatáron oylan muki, akit nálad jobbnak tart a csaj. Csak akkor megy vissza hozzád, ha ennek a csókának hosszú távra nem kell. 26 éves létedre elég naív vagy...
Szóval ja , első alkalommal sem kellett volna visszafogadnod.
Kérdező!
Mi történt veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!