Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha ez történne lépnétek valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez történne lépnétek valamit?

Figyelt kérdés

Barátnőm 2 év kapcsolat után szakított velem. Néha felemeltem a hangom, utóbbi időben sokat veszekedtunk és tényleg türelmetlenebb voltam, nem hallgattam meg, de sosem ütöttem hozzá. Mindössze kíváncsiságbol letöltöttem egy társkeresőt, senkivel nem találkoztam, de ő ezt meglátta és szakított. Azt mondta, vannak dolgok amiket ha kérnie kell, már nem akarja.

Ezután közös ismerőstől kiderült hogy szakítás után nagyon maga alatt volt ráadásul kiderült hogy terhes. Nekem erről egy szót nem szólt. Nem tartotta meg a babát. Nekem ebbe beleszólásom lett volna, én akartam volna és apja lettem volna annak a gyermeknek.

Tehetek valamit? Elvégre jogom lett volna a kicsihez

Férfi, 27

tegnap 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz, az o teste.
tegnap 16:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Babázni úgy tűnik mostanában mégsem fogsz, de legalább tárkeresőzhetsz. Jó kikapcsolódást!
tegnap 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból abortusz ellenes vagyok, de egy ilyen gyökér gyerekét én sem tartanám meg. Kéne a faxnak, hogy majd zaklass, meg állandó kapcsolatban kellene lennünk a gyerek miatt. Amúgy meg "kíváncsiságból" töltöttél le társkeresőt, mi? Mégis mire voltál kíváncsi? Hagyjuk már...
tegnap 17:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor meg egybol gyerek is kéne. Addig meg más nők.

Annyi pasi igy csinálja hogy a párja mellett nőzik aztán mikor ki vannak dobva meg sír a szájuk.

tegnap 17:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Azért azt gondolom egy ilyenről illik szólni annak akitől gyermeked lesz! A döntés közös kellett volna legyen.
tegnap 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ő teste, az ő döntése. Két év még amúgy is lófax, plusz azalatt is veszekedtetek, te meg társkeresőztél. Jól tette, hogy elvetette.
tegnap 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg illene nem kiabálni a nőddel és illene nem tarskeresozni mellette! Gyökér.
tegnap 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Ez mindig a nő döntése.

Sajnálom a babát, ezt jól elrontottátok...

tegnap 18:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmi beleszólásod nincs, hogy mi lesz a terhesség sorsa. Egyszerűen azért, mert jogi értelemben képtelenség bizonyítani, hogy te vagy az apa. Születés után DNS alapján egyértelműen bizonyítható. De egy pár hetes terhesség esetén nincs erre mód.

Amúgy meg akkor is a te gyereked volt, te voltál az apja, mikor letöltötted a társkeresőt meg ordítoztál. Meg se érdemled, hogy apa lehess.

tegnap 18:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Így van 8as, egyedül a gyermeket kell sajnálni. De legalább nem lett olyan anyja aki megszabadult tőle inkább mint velem megbeszélje vagy megpróbálja helyrehozni!
tegnap 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!