Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez történne lépnétek valamit?
Barátnőm 2 év kapcsolat után szakított velem. Néha felemeltem a hangom, utóbbi időben sokat veszekedtunk és tényleg türelmetlenebb voltam, nem hallgattam meg, de sosem ütöttem hozzá. Mindössze kíváncsiságbol letöltöttem egy társkeresőt, senkivel nem találkoztam, de ő ezt meglátta és szakított. Azt mondta, vannak dolgok amiket ha kérnie kell, már nem akarja.
Ezután közös ismerőstől kiderült hogy szakítás után nagyon maga alatt volt ráadásul kiderült hogy terhes. Nekem erről egy szót nem szólt. Nem tartotta meg a babát. Nekem ebbe beleszólásom lett volna, én akartam volna és apja lettem volna annak a gyermeknek.
Tehetek valamit? Elvégre jogom lett volna a kicsihez
Férfi, 27

Ilyenkor meg egybol gyerek is kéne. Addig meg más nők.
Annyi pasi igy csinálja hogy a párja mellett nőzik aztán mikor ki vannak dobva meg sír a szájuk.

Ez mindig a nő döntése.
Sajnálom a babát, ezt jól elrontottátok...

Neked semmi beleszólásod nincs, hogy mi lesz a terhesség sorsa. Egyszerűen azért, mert jogi értelemben képtelenség bizonyítani, hogy te vagy az apa. Születés után DNS alapján egyértelműen bizonyítható. De egy pár hetes terhesség esetén nincs erre mód.
Amúgy meg akkor is a te gyereked volt, te voltál az apja, mikor letöltötted a társkeresőt meg ordítoztál. Meg se érdemled, hogy apa lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!