Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem hagy békén az exem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hagy békén az exem, de jelenleg egy lakásban lakunk, kihívhatom rá a rendőröket? Mi történne akkor?

Figyelt kérdés
Tettlegesség nem történt, de ha elkattan, akkor nem hagy aludni, megáll az ajtóm előtt és magyaráz. Sokszor nem merek kimenni mosdóba, vagy ha fürdök utánam jön...Egyelőre még együtt lakunk, albérletben, de örülnék, ha tudnám rendesen használni én is a lakást. Ha rendőrt hívnék, amikor zaklat, mit tudnának csinálni? Hiába szólok rá olyankor, nem áll le...

2021. máj. 17. 23:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%

Semmit nem fognak/tudnak tenni. Hivatalosan.

HA szerencséd van, és nem ilyen mai kismajmok mennek ki, akkor TALÁN, elmagyarázzák neki, hogy ha legközelebb ki kell jönniük, akkor csattan a tonfa.

2021. máj. 17. 23:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Attól félek inkább, hogy a végén még engem büntetnek meg, mert hogy testi sértés nem történik ilyenkor, és azt mondják, indokolatlan az értesítés...Viszont baromira bosszantó, hogy egyes napokon csak ülök a bezárt szobában, és hajnalig hallgatom, hogy szid, lek.rv@z ok nélkül, és nem merek kilépni innen...
2021. máj. 17. 23:35
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Most erre mint mondhatok??! Nem lehetek mindenkinek én a pasija vagy az exe.
2021. máj. 17. 23:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog rendőr kimenni, mert az exed beszél az ajtóban.
2021. máj. 17. 23:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Fenyeget, van hogy életveszélyesen, zaklat ha kimegyek mégis, néha elkapja a karom...Komolyan, meg kéne várni, amíg vér folyik, hogy a rendőr kijöjjön?!
2021. máj. 18. 00:01
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

5/5 A kérdező kommentje:

Fenyeget, van hogy életveszélyesen, zaklat ha kimegyek mégis, néha elkapja a karom...Komolyan, meg kéne várni, amíg vér folyik, hogy a rendőr kijöjjön?!

FOGD FEL!

Kimegy a rendőr, de ha nincs vér, nem előttük ver, nem fenyegeti őket, akkor az lesz, amit elsőre írtam. 1. vagyok.

Polgárőrség nincs? Azok ütőképesen szokták ezt kezelni.

2021. máj. 18. 00:04
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Telefon, hangrögzítés/videófelvétel.
2021. máj. 18. 01:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan. Miert laksz meg vele?

2021. máj. 18. 07:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni, és kész.
2021. máj. 18. 08:22
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Költözz el, eleve miért laksz exel? Méginkább, miért jöttél össze eleve egy putri mélyéről hörgő aljalényt alulmúló, átkozódó, erőszakos állattal?

A rendőr semmit sem fog tenni, amíg vér nem folyik, úgyhogy költözz, mielőtt bántani fog.

A hetes hangfelvétel ötlete jónak tűnne, de nem készíthetsz hangfelvételt az erőszakos állat beleegyezése nélkül.

2021. máj. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!