Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hagy békén az exem, de jelenleg egy lakásban lakunk, kihívhatom rá a rendőröket? Mi történne akkor?
Figyelt kérdés
Tettlegesség nem történt, de ha elkattan, akkor nem hagy aludni, megáll az ajtóm előtt és magyaráz. Sokszor nem merek kimenni mosdóba, vagy ha fürdök utánam jön...Egyelőre még együtt lakunk, albérletben, de örülnék, ha tudnám rendesen használni én is a lakást. Ha rendőrt hívnék, amikor zaklat, mit tudnának csinálni? Hiába szólok rá olyankor, nem áll le...2021. máj. 17. 23:25
11/16 anonim válasza:
Nincsen se egy szülőd, se egy barátnőd, se egy rokonod, se egy kollégád?
Abszolút semmi pénzed sincs, hogy kivegyél egy szobát?
12/16 anonim válasza:
Ha most ennyire rossz, akkor mért jöttél össze vele? Még össze is költöztetek...? Most meg leakarod tudni egy rendőri veréssel? Fogd meg magad és menj el. Amúgy se lehet így megmondani a tutit, lehet az exed egyáltalán nem olyan mint leírod. Pakolj össze és menj.
13/16 anonim válasza:
"Komolyan, meg kéne várni, amíg vér folyik, hogy a rendőr kijöjjön?!"
Ha egyszer sem hívtad ki őket, akkor mit háborogsz?
14/16 anonim válasza:
Nem kell vele élni, probléma megoldva.
Miután szakítottunk, eszem ágában nem volt az exemmel lakni, másnap cuccoltam össze és költöztem.
Neked ez miért nem alap?
15/16 anonim válasza:
És ezt miért is csinálja az exed? Mi oka van? Ő nem csak az exed hanem a lakotarsad. Mi oka van a szidkolodasra? Biztos nem azért mert rá lépsz a padlóra az ő házában. Valami ok biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!