Kihívhatom a rendőröket?
Figyelt kérdés
Ma a buszmegállóba tálálkoztam egy 25 éves férfivel, és elkezdtünk beszélgetni, és utánna mondta, hogy ő füvezik.
Mondta, hogy őrként dolgozik, és este nincs ott senki, és menjek oda, addigra nekem is rendel füvet.
Én nem megyek oda, viszont félek, hogy ezért megkeres vagy valami.
Így, hogy tudom a címét, meg, hogy lesz nála 2 g fű, ráhívhatom a rendőröket, hogy intészkedjenek? És, ha igen, akkor mit mondjak nekik?
Válaszokat előre is köszönöm!
16F
2018. febr. 8. 15:55
1/21 anonim válasza:
Mi ez a marhaság,megadtad a címedet ? Oda megy követelőzni hogy hozott kábszert és vedd meg mert gond lesz ? Erre minek rendőr .
2/21 A kérdező kommentje:
A kérdés az az, hogy ráküldhetem e a rendőröket, kábítószer bírtoklás miatt?
2018. febr. 8. 16:14
3/21 anonim válasza:
Minek? Küldeni lehet, aztán vagy kimennek vagy nem.
4/21 anonim válasza:
ha nem kell a fű minek akarsz belekeveredni?
5/21 A kérdező kommentje:
Mert zaklatni fog telefonon, és ma azzal a busszal utazott amelyikkel én is, és mivel itt dolgozik a közelbe és előfordulhat, hogy megint találkozunk. És félek, hogy valamit csinálni fog azért mert nem megyek el hozzá most este füvezni
2018. febr. 8. 17:33
6/21 anonim válasza:
Ha simán csak nem kérsz belőle akkor le fog szarni, ha viszont ráhívod a rendőröket az már neccesebb(és mellesleg seg.gfejség).
7/21 anonim válasza:
nem mész el, később pedig mondod neki h nem szeretnél füvezni
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 8. 18:33
10/21 lencsefőzelék válasza:
* a buszmegállóban találkoztam
* utána
* intézkedjenek
* ráküldhetem-e
* itt dolgozik a közelben
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!