Ha a szomszédom kutyája este 10-től reggel 6-ig ugat, az csendháborítás? Ezért kihívhatom a rendőröket?
igen, ez csendháborítás. persze attól is függ, hogy milyen hangosan ugat. de ha nem tudsz tőle aludni, akkor gondolom eléggé hangos. pontosan nem tudom, hol kell szólni, de az önkormányzatnál megmondják. a csendháborításra a rendőrség szokott kijönni egyébként.
addig is egy tuti tipp: füldugó. az a fajta, amit gyógyszertárba lehet kapni, és teljesen jól szigetel. nagyon hatásos!
Mondd meg a kutyának, hogy ne kövessen el csenháborítást!
Nem lehet hogy süni jár a kertben?
Nem, nincs süni. Minden este?
Én először arra gondoltam, hogy az utcán kóborló kutyákat ugatja, de kinéztünk, és semmi. Falun lakom és hallottam, hogy a távolban ugat egy kutya, mintha arra válaszolgatna. Csak könyörgöm, ne egész este! Nappal meg alszik. Neki jó, nem kell dolgozni mennie!
Na végre egy sorstárs!
Mikor az önkormányzattal beszéltem, ott is eléggé lekezelő volt a nő. Megkérdeztem, hogy esetleg hangfelvételt szeretne-e hallani, mert van az is, tegnap mikor már kikészültem akkor csináltam, ha valkinek kételkedni lenne kedve. Egyébként semmi bajom nem lenne vele, így sem a kutyával van a konkrét bajom, inkább a gazdái olyanok, hogy .... A kutyáikat sem tudták megnevelni, sem a kisgyereküket, mindegyikkel csak ordibálnak. Nyáron mi lesz, ha tök meleg lesz, aludjak csukott ablaknál? Ráadásul úgy is behallatszik.
Csak felmerült bennem a kérdés:
Szerinted mit kéne csinálni a kutyával, hogy ne ugasson?
Te mit csinálnál vele?
Nem kötözködés , csak érdekel.
Például nem megkötni! Mert az a kutya meg van kötve, mikor van mellette egy vizsla, ami szabadon mászkál napközben és este is!
Vagy például FOGLALKOZNI VELE! Este mikor ugat, kimenni, és leszidni, hogy ugatni éjjel nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!