Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a szomszédom kutyája este...

Ha a szomszédom kutyája este 10-től reggel 6-ig ugat, az csendháborítás? Ezért kihívhatom a rendőröket?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? Már tettem fel pár nappal ezelőtt hasonló kérdést. Minden este gyomorideggel fekszem le aludni, és teljesen álmosan ébredek. A szomszédomék kutyája este 10 körül rákezd, és nem hagyja abba az ugatást. Néha tart pár perces szünetet, aztán folytatja ugyanúgy a vakkogást. A szomszédokkal beszélni nem lehet, elég érthetetlen emberek. Kinek szóljak? Esetleg az önkormányzatnak? Kérlek segítsetek, hogy aludhassunk a hétvégén!!!
2009. máj. 22. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát akit nem zavar az nem tudja milyen.. a szomszédunkban egy puli ugatott 10 éven kerezstül,de valami rettentő hangja volt,éjjel nappal,nem tulzok,amugy is agressziv votl mert nem foglalkoztak vele,sosem tudtam mit ugat.. szégyenlem de megörültem mikor meghallottam a halál hirét..
2009. máj. 22. 22:51
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Valóban imádom az állatokat, és sajnálom is ezt a kutyát, mert nem foglalkoznak vele. Csak attól még én nem tudok aludni, hiába sajnálom. Vagy menjek át a szomszédhoz, hogy hadd foglalkozzak vele? Nagyon durva, amit ma este is műveltek... Most még a vizsla barátja is beszállt. :(

2009. máj. 23. 12:11
 13/13 anonim válasza:
22%
adj neki merget .... Hmmm :)
2009. aug. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!