Kihívhatom a rendőröket?
Ma a buszmegállóba tálálkoztam egy 25 éves férfivel, és elkezdtünk beszélgetni, és utánna mondta, hogy ő füvezik.
Mondta, hogy őrként dolgozik, és este nincs ott senki, és menjek oda, addigra nekem is rendel füvet.
Én nem megyek oda, viszont félek, hogy ezért megkeres vagy valami.
Így, hogy tudom a címét, meg, hogy lesz nála 2 g fű, ráhívhatom a rendőröket, hogy intészkedjenek? És, ha igen, akkor mit mondjak nekik?
Válaszokat előre is köszönöm!
16F
Milyen jellemtelen emberek vannak, élen veled!
Mond meg neki, hogy nem füvezel.
De ezt ne úgy, hogy: Jaj, édesdedem, nem szeretném..
NEM! Hanem határozottan , és üsd fel az állát, verd ki az összes fogát!
És ha még szólni fog? Nekem szólna, akkor szólna utoljára!
Találkoztok még? És fész? Intézd el, (ha mer bántani), hogy a túlvilágra kerüljön.
A fogyasztók, akik csak 1-2 grammot birtokolnak, azok elfogása esetén a büntető eljárás helyett választhatja az elterelést, ekkor csak heti 1 alkalommal kell pszichológussal beszélgetnie.
Természetesen hívhatsz rá rendőrt, csak szerinted mennyi értelme van? Te döntsd el.
12.vagyok.
Miért pontoztatok le???????
Mondd meg neki határozottan, hogy NEM!
Ne félj , állj elé bátran!
Te vagy a legnagyobbik hibás, mert szóba állsz ilyenekkel! De ne félj tőle! Tarts magadnál gázsprayt!
Furcsa, hogy egy őr füvezik!
Meg mint jelent, a kérdés legaljában a 16F felirat?
"Meg mint jelent, a kérdés legaljában a 16F felirat?"
16 female
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!