Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik, hogy mindennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy mindennél jobban szeretem, vele tervezek jövőt, mégis félreleptem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ha kiderül elhagy én pedig amíg élek bánni fogom.
tegnap 18:32
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem nem, de ki tudja.

Van az a tudatállapot, amikor nemcsak másnak, hanem magadnak is hazudsz.

tegnap 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Létezik, hogy a saját farkad jobban szereted.Minden más csak mese.
tegnap 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen.Azt el tudom képzelni, hogy jó befektetésnek tartod, kényelmes vele az élete, szereted amit érted tesz, de nem szereted őt mindennél jobban.Sőt, akivel megcsaltad azt többre tartottad nála a megcsalás pillanatában.

Érted, egy jött-ment ember többet ér neked.

tegnap 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Persze, nagyon szeretheted, ne vicceljünk már. Élj a farkadnak akkor és ne más életével szórakozz pls.
tegnap 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez de szomorú :(
tegnap 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Létezik. Azóta mással van családom, megbecsülöm a férjem és tanultam a hibámból, de soha nem fogom elfelejteni a férfit, aki elveszítettem a félrelépésem miatt. Ennek már több, mint 12 éve. Együtt kell élnem ezzel.
tegnap 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Az ember önmagát szereti leginkább, mindenki más utána következik. Persze jól hangzik ilyen teátrális előadásban, hogy ő nekem a legfontosabb a világon, meg jobban szeretem, mint magam, de ez csak önámítás.

Még ha tényleg így is érzed, amögött is csak a saját magad szeretete áll, magadnak akarsz jót. És ez így logikus is.

tegnap 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért csaltad meg?
tegnap 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Valojaban nem szereted, hisz akkor nem bántanád.
tegnap 19:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Magadat szereted, meg akarod tartani mert jól érzed magad vele, de annyira mégse és azért vagy hűtlen. Tehát hiányzik valami.
tegnap 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!