Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Eszetekbe jutott már valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszetekbe jutott már valaha hogy félreléptek, megcsaljátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Miért? Végül még is történt? Vagy csak "terv" maradt?
2023. aug. 11. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Eszembe jutott. Rajta kívül addig nem voltam mással, puszta kíváncsiság hajtott. Nem bírtam végül megtenni, nem is akartam talán, meg igazából sosem tettem is érte, inkább csak fantáziáltam.

Helyette megtette ő, és lelépett 🤣

2023. aug. 11. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Vonzódtam máshoz kapcsolatban, de nem történt semmi, nem terveztem ilyesmit, hogy megcsaljam. Olyan volt, hogy szakítottam ilyenkor, utána randiztam az illetővel, de végül is abból sem lett semmi, le sem feküdtünk, mert addigra kiábrándultam belőle :D
2023. aug. 11. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. aug. 11. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Igen, eszembe. De sem terv, sem történtek nem voltak. Sajnos vagy sem, egy hosszabb kapcsolat mindig hegyek és völgyek egymásutánja, ha érzelmekről és vonzalomról van szó. Erről senki sem tehet. Ellenben, ha az elképzelést tett követi, tehát tényleges megcsalás, arról már nagyonis az egyén tehet. Mindegy miért.

A hűség elhatározás kérdése (is).

2023. aug. 11. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Eszembe. Volt mikor vonzalom miatt, meg volt mikor kicsit újra élni az új varázsát. De nem tudtam megtenni.
2023. aug. 11. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor volt párom, olyan volt, hogy amikor már nagyon halódott a kapcsolat, akkor tovább elbambultam egy-egy jobb kisugárzású férfin, de a megcsalás akkor sem volt opció nekem még gondolati szinten sem, irtóztam tőle (ettől függetlenül azt nem ítélem el, aki el tudja képzelni).
2023. aug. 13. 23:53
 7/8 tandris45 ***** válasza:
Nem jutott sosem eszembe.
2023. aug. 19. 06:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolatban, és sok évnyi gyengébb házasság után gyakorlatban is megtettem.

21 éve voltunk akkor házasok, ő volt az addigi egyetlen nő az életemben

2023. aug. 25. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!