Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak az ismerősi körben olyanok, akik félreléptek házasságuk alatt, melyik volt náluk a főbb oka?
A férjem azt mondta az új nőnek és a csaladjának, hogy mert mikor ünnepeltünk akkor túlzásba vittem az alkoholt, nem voltam jó az ágyban.
Közben az új nő már házasságunk második hónapjában bekerült a képbe, csak akkor még csak chatelgettek. Azt írta (sajnos láttam), hogy más pasikkal vagyok folyton. Otthon ültem a kisbabánkkal.
Ment a sírás mikor kiderült, azt hittem tényleg vége. Télen már masszívan viszonyba kezdtek és mint kiderült, egész nyáron és ősszel ment a chat.
Férjem nekem is sírt meg a szeretőnek is. Ottagytam.
Most nekem sír, hogy a szerető nem akar elválni, nem lesz neki senkije. Mondom így jártál, notórikus hazudozó és csaló vagy😌 Ez volt a valódi oka a megcsalasra.
A legtöbb félrelépés szerintem csak alkalmi, leginkább a lehetőség kihasználása, nem pedig eltervezett dolog. Persze a forrás jöhet otthonról, hogy kipróbálna valamit, de nem partner a másik, stb.
Szeretői kapcsolatot fenntartani sok időt, energiát, szervezést igényel, és az már fel kell hogy tűnjön othon is.
Volt egy nő aki inkább unatkozott, és nem bírt a puncijával, minden pasinak csak panaszkodott a férjéről, hogy mennyire rossz mindenben...
Kiderült, hogy egyáltalán nem volt se szemét vele, a szexben is odafigyelt, megadott mindent. Nagyon is rendes volt a férje.ű
De mindenkinek csak sírt róla...és sokan meg is sajnálták...
Egyszerűen nem volt neki elég 1 f@sz.
De, hogy ő nem szerette a férjét az fix. De egy biztos pont volt neki.
De most már 50 évesen a kutyának sem kell.
25 év után,munkahelyi és otthoni problémák miatt.
Ettől függetlenül mindketten szerettük egymást,csak ha önmagával
vagy mással baja van az embernek,akkor keres ilyen kibúvókat,ami elsőre jó ötletnek tűnik.Aztán már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!