Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha vannak az ismerősi körben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vannak az ismerősi körben olyanok, akik félreléptek házasságuk alatt, melyik volt náluk a főbb oka?

Figyelt kérdés

2024. febr. 14. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Félrelépésre hajlamos volt bármikor az adott nő/férfi, különösebb párkapcsolati probléma nem volt előtte a házasságukban.
Akit megcsalt a félrelépő fél, már nem, vagy kevésbé adott magára megházasodás után.
Akit megcsalt a félrelépő fél, rossz természetű, ami akár már házasság előtt, akár közben jött elő.
Egyéb.
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

A férjem azt mondta az új nőnek és a csaladjának, hogy mert mikor ünnepeltünk akkor túlzásba vittem az alkoholt, nem voltam jó az ágyban.

Közben az új nő már házasságunk második hónapjában bekerült a képbe, csak akkor még csak chatelgettek. Azt írta (sajnos láttam), hogy más pasikkal vagyok folyton. Otthon ültem a kisbabánkkal.

Ment a sírás mikor kiderült, azt hittem tényleg vége. Télen már masszívan viszonyba kezdtek és mint kiderült, egész nyáron és ősszel ment a chat.

Férjem nekem is sírt meg a szeretőnek is. Ottagytam.

Most nekem sír, hogy a szerető nem akar elválni, nem lesz neki senkije. Mondom így jártál, notórikus hazudozó és csaló vagy😌 Ez volt a valódi oka a megcsalasra.

2024. febr. 14. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb félrelépés szerintem csak alkalmi, leginkább a lehetőség kihasználása, nem pedig eltervezett dolog. Persze a forrás jöhet otthonról, hogy kipróbálna valamit, de nem partner a másik, stb.

Szeretői kapcsolatot fenntartani sok időt, energiát, szervezést igényel, és az már fel kell hogy tűnjön othon is.

2024. febr. 14. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Aki félrelépett, az a fél nem volt szerelmes. A párja sem előtte, sem utána nem változott, tőle mondhatni teljesen független volt a dolog. Amúgy nekem meggyőződésem, hogy a megcsalások hátterében kivétel nélkül mindig ez húzódik. Mármint, hogy bármilyen is a pár, a megcsaló fél nem szereti, nem tiszteli (már?).
2024. febr. 14. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Volt egy nő aki inkább unatkozott, és nem bírt a puncijával, minden pasinak csak panaszkodott a férjéről, hogy mennyire rossz mindenben...

Kiderült, hogy egyáltalán nem volt se szemét vele, a szexben is odafigyelt, megadott mindent. Nagyon is rendes volt a férje.ű

De mindenkinek csak sírt róla...és sokan meg is sajnálták...

Egyszerűen nem volt neki elég 1 f@sz.

De, hogy ő nem szerette a férjét az fix. De egy biztos pont volt neki.

De most már 50 évesen a kutyának sem kell.

2024. febr. 14. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4es ilyet én is ismerek,50 éves csak pénzes.Itt már kétszer vált el akikről lehúzott mindent,ugyanúgy hülyíti a pasikat azok meg futnak utána,mert milyen jó parti. 🤣
2024. febr. 14. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ismerosi korben a legjobb baratnom csalja a volegenyet, nincs kulonosebb oka, szereti, szex is jo. De o egyszeruen ilyen, mindig is szerette, ha egyszerre tobb pasi figyelmet elvezheti.
2024. febr. 15. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségem szerelmes lett. Ez volt a fő oka. Vagyis először félrelépett, és amikor már összeszokott a kandúr cerkájával, akkor mondta, hogy még élni akar. Mondtam ha szerelmes vagy akkor itt már nincs mit tenni.
2024. febr. 15. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

25 év után,munkahelyi és otthoni problémák miatt.

Ettől függetlenül mindketten szerettük egymást,csak ha önmagával

vagy mással baja van az embernek,akkor keres ilyen kibúvókat,ami elsőre jó ötletnek tűnik.Aztán már kevésbé.

2024. febr. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!