Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Itthagyott es maris kavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthagyott es maris kavar valalivel?

Figyelt kérdés

Nagyon eros kapcsolatunk volt es imadtuk egymast, 1 evig voltunk egyutt. 3 nap alatt teljesen megvaltozott rajottem, hogy valami csavoval flörtölget es persze ideges lettem o meg aztmondta szakitsunk mert baj van az agyaval (depresszios es szorongasa kuzd) szakitas utan egy hettel csap egy bulit es megdugja a csavot.

Nemtudom mitortent egyik nap meg az agyban olelkeztunk orol szerelem most meg ez?

Mi tortent, hogy tegyem tul rajta magam? Soha nem voltam meg ennyire szomoru.

2019. jún. 9. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak te érezted úgy, hogy minden rendben, ő viszont már nem. Viszont vagy nem merte vagy nem akarta elmondani neked, mert tudta, hogy ezzel téged megbántana. Közben meg valószínűleg megismerte a másik srácot, aki felkeltette a figyelmét és ezzel minden elszakadt.

Tudom, hogy ilyenkor a kérdőjeleken és a miérteken kívül mást nem lát az ember, viszont próbáld meg a "jó" oldalát nézni: legalább már nem élsz hazugságban és ezzel számodra is megnyílt a lehetőség, hogy megtaláld az igazi boldogságot, ahol a másik fél is őszinte.

2019. jún. 9. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem felejtsd el mariskát!

A depresszió és szorongás elég kifogás ok a megcsalásra!

2019. jún. 9. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Viszont azt tudom, hogy kapcsolat nem lesz koztuk. Es ugy valtunk el, hogy lehet osszjovunk meg. Erre ezt kapom a fejemre.
2019. jún. 9. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:

De nem érted! Olyan nincs, hogy ha elhagy téged még x ideig nem érhet máshoz!

1 hét eltelt te mondtad! Lehet, hogy neked nehezebb feldolgozni mint neki, de már ha durván hangzik, ha nem semmi közöd ahoz, hogy mit csinál! Éld te is az életed és ne vele foglalkozz, mert ezzel csak magadnak ártasz és erre itt az élő példa! Jól érzi magát, bulizik, ba...ik,tedd ezt te is!

2019. jún. 9. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért egyeztetek meg ebben, mert így még ott van a remény benned is, hogy visszakaphatod, na meg neki is van egy biztos pont, ahova vissza tud szaladni, ha rájön, hogy mégsem jó ez így neki. Viszont ha egy kapcsolat véget ér, annak oka van, és ez csak nagyon ritka esetben fog működni másodjára. Én azt vallom, hogy ami egyszer nem működött, az másodjára sem fog, mert nem lesz már semmi ugyanolyan. Nem gépek vagyunk, amit meg lehet javítani.

Ha újra összejönnétek, folyamatosan csak ez járna a fejedben és állandóan veszekednétek.

2019. jún. 9. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Remelem rafog jonni mit csinalt. Mindenemet beletettem ebba a kapcsolatba es imadtam ot. Egy egesz egyetemi labort allitottam fel neki, hogy kigyogyitsam a cukor betegsegebol.

3 ev van koztunk es o meg mindig 8 osztalyaval van de engem nem erdekelt.

2019. jún. 9. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, így könnyebb lesz. Valószínűleg már a másik ágyába katapultált, neki így a legkényelmesebb, sajnos sok olyan ember van - nemtől függetlenül - akik az "addig ne ereszd el a régi ágat, amíg újat nem találsz amibe belekapaszkodhatsz" szerint élnek.

A többi meg süket duma, kvázi hülyének nézett. Ezek után - mivel nem vett emberszámba, amikor ezt megtette - nem érdemes foglalkoznod a létezésével, tekintsd halottnak - persze nem ilyen óvodás módon, hanem úgy "magadban", őt meg szorítsd le egy natúr "Helló"-ra, esetleg algoritmusszerű válaszadásra, ha kérdez.

2019. jún. 9. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!