Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvette a szűzességemet és itthagyott megalázva?
Sajnos nem a megfelelő emberrel voltál együtt... Ha ki is bekültök, ez abszolút nem biztató a jövőre nézve, mert egy érzéketlen, önző kretén. Mióta voltatok együtt? Mennyit várt rád?
2019. márc. 31. 17:10
3 hetes ismeretség után vette el a szüzességedet?
2019. márc. 31. 17:11
Igen. És mi most mit csináljunk?
2019. márc. 31. 17:15
Semmi rosszat nem tettél. Felejtsd el a srácot, nyilván gondjai vannak.
2019. márc. 31. 17:23
Nem vagy megalázva. Ő érzi magát így, és megsértve, mert béna volt szegényem, és megmondtad neki. Ha lenyugszik lehet, hogy keresni fog, és akkor megbeszélitek a dolgot. Ha csak majomkodik, akkor engedd el.
2019. márc. 31. 17:35
Az ő szégyenének nincs köze hozzád; arról nem te tehetsz, hogy ő itt tart agyilag. Felesleges is keresned szerintem, hiszen még ha meg is gondolja magát, egy normális ember nem viselkedik így a másikkal.
És tudom, hogy késő bánat, hiszen már elrontotta az első alkalmadat, ráadásul elég elcsépelt kijelentés is ez, de sosem árt elégszer elmondani: nem árt óvatósnak lenni a férfiakkal. Még ha azt is érzed, hogy megbízol egyben, legyél körültekintő még jó ideig vele, nehogy megüsd a jövőben a bokádat.
2019. márc. 31. 17:43
Hát ilyen férfiakat nem akar senki elsőnek.
Nem ő a megfelelő férfi. Most nyalogatja az egóját, mert rájött, hogy a szex mégse olyan egyszerű. (meg merted mondani)
Ez elkerülhető lett volna, figyelmesebb partnerrel (akit jól kiismersz). Türelemmel (én sem egyből dugni kezdtem a párommal), és sok kommunikációval.
Védekeztetek?
2019. márc. 31. 18:20
Ne érezd magad megalázva! Ő a hibás, nem pedig te. Ilyen balfékek mindig vannak, sajnos pont belefutottál. Szerintme érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, akivel át tudod beszélni a történteket és ad neked hasznos tanácsot. Suliban, egyetemen lehet kérni ilyen segítséget!
2019. márc. 31. 20:55
És igen... 3 hét után nem kellett volna még lefeküdni. De már ez ilyen...
2019. márc. 31. 20:56
Ilyenek ezek a helyes pasik .. Tudod amíg cica fiúk után futsz és nem egy férfival próbálsz ismerkedni addig csak is ilyen helyzetekre számíts kapcsolatok terén !
2019. márc. 31. 21:49
Kapcsolódó kérdések: