Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elvette a szűzességemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvette a szűzességemet és itthagyott megalázva?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 hete voltunk együtt, lefeküdtünk, de én meg szuz voltam, raadasul nagyon fajt és nem élveztem, mondtam neki de aztán ideges lett, és miután elment otthagyott hogy nem vagyok normális, én aki csak azt akarta lassítson mert fáj nekem.. Másnap meg sehol sem reagál, ez ket napja tortent azóta nincs semmi a részéről, és fáj 18l
2019. márc. 31. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nem a megfelelő emberrel voltál együtt... Ha ki is bekültök, ez abszolút nem biztató a jövőre nézve, mert egy érzéketlen, önző kretén. Mióta voltatok együtt? Mennyit várt rád?
2019. márc. 31. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
3 hetes ismeretség után vette el a szüzességedet?
2019. márc. 31. 17:11
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen. És mi most mit csináljunk?
2019. márc. 31. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Semmi rosszat nem tettél. Felejtsd el a srácot, nyilván gondjai vannak.
2019. márc. 31. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy megalázva. Ő érzi magát így, és megsértve, mert béna volt szegényem, és megmondtad neki. Ha lenyugszik lehet, hogy keresni fog, és akkor megbeszélitek a dolgot. Ha csak majomkodik, akkor engedd el.
2019. márc. 31. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Az ő szégyenének nincs köze hozzád; arról nem te tehetsz, hogy ő itt tart agyilag. Felesleges is keresned szerintem, hiszen még ha meg is gondolja magát, egy normális ember nem viselkedik így a másikkal.

És tudom, hogy késő bánat, hiszen már elrontotta az első alkalmadat, ráadásul elég elcsépelt kijelentés is ez, de sosem árt elégszer elmondani: nem árt óvatósnak lenni a férfiakkal. Még ha azt is érzed, hogy megbízol egyben, legyél körültekintő még jó ideig vele, nehogy megüsd a jövőben a bokádat.

2019. márc. 31. 17:43
 7/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
62%

Hát ilyen férfiakat nem akar senki elsőnek.

Nem ő a megfelelő férfi. Most nyalogatja az egóját, mert rájött, hogy a szex mégse olyan egyszerű. (meg merted mondani)

Ez elkerülhető lett volna, figyelmesebb partnerrel (akit jól kiismersz). Türelemmel (én sem egyből dugni kezdtem a párommal), és sok kommunikációval.

Védekeztetek?

2019. márc. 31. 18:20
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Ne érezd magad megalázva! Ő a hibás, nem pedig te. Ilyen balfékek mindig vannak, sajnos pont belefutottál. Szerintme érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, akivel át tudod beszélni a történteket és ad neked hasznos tanácsot. Suliban, egyetemen lehet kérni ilyen segítséget!
2019. márc. 31. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
4%
És igen... 3 hét után nem kellett volna még lefeküdni. De már ez ilyen...
2019. márc. 31. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Ilyenek ezek a helyes pasik .. Tudod amíg cica fiúk után futsz és nem egy férfival próbálsz ismerkedni addig csak is ilyen helyzetekre számíts kapcsolatok terén !
2019. márc. 31. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!