Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yoshimitcu kérdése:
Itthagyott a nőm a fiammal eléggé megvisel lelkileg hogyan tudnám könnyebben túltenni magam rajta?
Figyelt kérdés
Hazaköltözött a szüleihez, szakított. Ilyen kitalált kifogás miatt hogy nem foglalkoztam velük ami nem igaz, amennyit tehettem a munkán kívül velük voltam. Szeretem mindkettőjüket lelkileg összetörtem. Inni nem akarok, nem lehet állandóan.2014. szept. 13. 14:35
1/7 anonim válasza:
Amúgy csak megjegyzem, hogy a legújabb kutatás: az alkohol nem pusztítja az agysejteket. Pohárra fel :)
Amúgy pedig: ez rizsa, vagy más palija van, vagy rád unt.
2/7 anonim válasza:
Ez a kerdes egyszer mar fel volt rakva! De pontos okot nem mondot nem veszekedtetek?
3/7 anonim válasza:
Erre senki nem fog tudni gyógyírt ajánlani!Ezer irányból vérzik a szíved,ez most ívy normális!Próbálld meg hogy mégis maradj erős ne törj össze végérvényesen!A kicsi fiad talán ebben a pokoli időszakban őszinte szeretetet és ragaszkodást tud nyújtani!Szeresd őt és idővel talán helyrejössz!Kitartás és sok sikert a felépüléshez!:(
4/7 anonim válasza:
Vegyél egy jó borotválkozó tükröt, mert nem önsajnálat hanem önelemzés kell ilyenkor.
5/7 A kérdező kommentje:
2 es az volt az ok hogy nem velük aludtam hanem másik szobában mert hajnalban mennem kellett dolgoznom és nem bírtam volna. Mert a gyerekkel fent kellett lenni éjszaka. Aztmondta hogy ő van a gyerekkel egész nap már nem bírja. De mikor hazajöttem délután este velük voltam. És azt mondta hogy nem foglalkoztam velük, ami szerintem nem igaz.
2014. szept. 13. 14:51
6/7 A kérdező kommentje:
3 as ez az hogy a fiamat is elvitte tőlem 40km re. :( Most magamba szomorodhatok itt meg. Akkor mehetek a fiamhoz mikor akarok de ha az anyját látom a sírás környékel megint. Mikor azt se engedi hogy megöleljem. Én még mindíg szeretem hiába itthagyott. Így nem nagy kedvem van odamenni se. Az anyósomék is úgy néznek rám mint a véres ingre, pedig semmit nem csináltam.
2014. szept. 13. 15:01
7/7 anonim válasza:
Nézd elnézésedet kérem,nem vettem ki a leírásodból hogy a picit is vitte magával.Sajnos de mi nők sok esetben nem is érezzük át,hogy mekkora törést okozunk egy férfinak.Ez egy egoista hozzáállás ami nem vall nemes lélekre meg hát hol van akkor a jóban/rosszban?!Mint nő és anya írom kezdem átlátni hogy néha egy jónak gondolt válltoztatás(adott esetben,hogy otthagyott!),nem vihet jobbra.Fuuu....sajnállak azért és minden hozzád hasonló pasit mert hidd el nem vagy egyedűl ezzel a kilátásyalannak tünő élethelyzeteddel!:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!